Beauty

Catrice Sun Glow

DSC_3090

Goedemorgen allemaal,
Nog een beetje genieten van jullie laatste weken vakantie of is je vakantie misschien al afgelopen? Catrice heeft weer aantal nieuwe leuke vasten producten in het schap liggen. Als je mij volg dan weet je ondertussen dan ik dol op bronzers ben. Het geeft een mooi gezonde bruine tint op je gezicht, net of je paar dagen op zonvakantie ben geweest. Nu kwam ik laatst bij de Kruidvat & liet mijn oog op vallen op deze Sun Glow Mineral  Bronzing Powder van Catrice.

Het is een gebakken bronzer vandaar ook de halve ronding.  Zover als ik het weet zag ik alleen bij categorie bronzer dat dit nieuw in de schap ligt. De kleur is 010 Golden Light.

DSC_3093

Met het swatch komt er veel poeder vanaf op mijn vinger, dus dat is wel een goed teken. De pigment vind ik ook erg goed, het is een licht goud gebruinde kleur.

DSC_3094

Hier op de 1e foto heb ik de bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen. Zo maak je gezicht ook wat smaller. Zelf ben ik erg tevreden over deze kleur van de bronzer. Op de 2e foto heb ik de rest van mijn gezicht gedaan, de bronzer heb ik ook bij mijn voorhoofd & mijn neus mee gedaan. Hier heb ik ook een blush aangebracht van Essence uit het limited edition ¡Arriba! daar heb ik ook een review over van geschreven http://seeyanext.nl/?p=3094 ook écht een aanrader. Daarboven heb ik de highlighter opgedaan van Revolution Vivid kleur gold ook daarvan heb ik een stuk overgeschreven http://seeyanext.nl/?p=1096 ook prachtige highlighter wat écht een dupe is van Nars in de kleur Albatross.

De blush doe ik niet op mijn wangen, aangezien ik best wel een ronde gezicht heb wil ik juist smaller doen laten lijken. Door net voor de wangen aan te brengen.

DSC_3096 DSC_3102

Ja ben er ontzettend blij mee, de kleur geef niet overdreven maar wel een goed gezond kleurtje op je gezicht. De sun glow mineral bronzing powder kost € 4,99 euro & is al te verkrijgen bij de Kruidvat.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.