Beauty

I Heart MakeUp Chocolate versus ♥

DSC_3578

CHOCOLADE wie houdt er niet van?! Zo zag ik bij de Trekpleister bij de kassa een display staan van I heart makeup. I heart makeup is van het merk Revolution en komt uit Londen. Is helemaal niet duur en de kwaliteit vind ik zelf erg goed.

Dus ik kocht er 1 van de 3 oogschaduwpalette want om nou alle drie te kopen vind ik iets té. En aangezien ik eerst 1 wil uitproberen vooral voor de kwaliteit was ik erg nieuwsgierig naar.

Death By Chocolate zit in dit mooie ”reep chocolade” verpakking. Erg leuk bedacht om de verpakking zo te maken. Krijg bijna zin om er een hap van af te bijten. Maar dat zal ik zeker maar niet doen.
DSC_3568

Als ik het open doet zie je een dat er een spiegel aanwezig is en 16 verschillende oogschaduw kleuren. Daar boven op ligt er een doorzichtige cellofaan met namen erop. Ik zal even alle namen benoemen.

De eerste rij:

 • White light
 • Don’t let go
 • Break Me Up
 • Consume Me
 • All is lost

De tweede rij:

 • Lick me
 • Fool’s Gold
 • One more bar
 • Devour me
 • Tear the wrapper
 • Love you to death

De derde rij:

 • Pray for me
 • Dipped
 • Tease me
 • Set me free
 • Bring down angels

Bij sommige namen doet mij niet aan chocolade denken wat ik aan de ene kant wel jammer vindt. Ook zit er één dubbele applicator bij.

DSC_3570

Er zitten zowel matte en shimmers oogschaduw kleuren in. Zo kan je zowel dagelijks en een avond look van maken.

DSC_3571

De pigment van alle 16 kleuren vind ik niet tegen vallen en ik was ook wel verrast  omdat een budget palette is. Dus ik ben er wel blij mee als ik de pigment zie van alle kleuren.

DSC_3624

DSC_3626

DSC_3628

Ik begin met de kleur White light en die breng ik aan onder mijn wenkbrauw. Daarna breng ik de kleur Don’t let go in mijn arcadeboog en net iets bovenuit. Tijdens het aanbrengen rook ik ook nog eens chocolade écht een verrassing!

DSC_3603     DSC_3605

Op mijn oogleden heb ik de kleur Lick me soort van oud roze. In mijn buitenste oog hoek heb ik Consume Me aangebracht en de kleur uitgevaagd door met mijn blending kwast te gebruiken. Door met mijn blending kwast vervaag ik de kleur Consume Me naar binnen.

DSC_3606     DSC_3607

Op mijn ooglid zet ik een donker paarse lijn onderin dat is de kleur Love you to death. En ook zet ik met dezelfde kleur op mijn onderste wimper rand.
DSC_3608     DSC_3609

Blushing Hearts zit in een schattige hart vormige roze doosje. Zelf vind ik wel iets hebben dat de make up in de kartonnen doosje zit.

DSC_3575

De blushing hearts heeft 3 verschillende kleuren en de blush is ook gebakken. De kleur die ik heb is Peachy Keen Heart.

DSC_3576

Instantie dacht ik eerst dat de kleur best wel heftig zou zijn toen ik op mijn arm aanbracht. Maar niks is minder waar toen ik daarna op mijn wang aanbracht. De kleur is wel aanwezig maar geeft een zachte warme uitstraling.
DSC_3622     DSC_3602

Hier zie je helemaal met de producten die ik heb gebruikt.

DSC_3613

Ik vind super dat ze tijdelijk in de winkels te verkrijgen zijn. Af en toe online iets bestellen heeft ook zijn nadelen en vooral de verzendkosten ben ik ook niet fan van. Maar net als nu mocht je de kans krijgen om dit te kopen zou ik zeggen doen. Ook omdat de pigment van alle kleuren goed zijn.

Zowel de oogschaduw palette en de blush is al te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister maar de producten zijn maar tijdelijk te verkrijgen. De oogschaduw palette kost ongeveer € 8,- euro en de blush € 5,- of € 6 euro,- ongeveer.

Ook leuk om deze producten cadeau te geven voor de feestdagen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

 1. Bij de kruidvat hebben ze deze paletten ook, ik heb zelf de melkchocolade. Die blush ziet er ook wel verleidelijk uit, leuke verpakking, misschien ga ik nog terug! Had je trouwens ook gezien dat de chocolade paletten in 3 varianten komen?

  x

  1. Hi Mariska, Ja ik zag ze ook bij de Kruidvat liggen en wat leuk dat jij de melkchocolade palette heb :-). Haha ja de verpakking zelf al is een verleiding. Hier is het helemaal uit verkocht, wat ik ook wel kan begrijpen. Bedoel je dat er nog 3 extra nieuwe chocolade paletten aankomen? Want ik zag er maar 3 verschillende chocolade paletten in de winkels liggen (als je dat bedoel?). Officieel heeft I heart makeup al 5 verschillende chocolade paletten in het assortiment. Liefs, Jennifer

 2. Ik vind die chocolade pallet echt gaaf! Mooi doosjes ook hihi. En die blushing hearts ziet er ook heel erg schattig uit! -x-

  1. Hi Marushi, Het is bijna om op te eten haha 😉 en het ruikt heerlijk naar chocola als je de oogschaduws gebruikt. De blushing hearts kon ik inderdaad niet weerstaan vanwege de schattigheid. Liefs, Jennifer x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.