Beauty

Citycolor highlight trio


Highlighters daar krijg ik nooit genoeg van. Elke keer als ik iets nieuws zie van een highlighter moet ik me eigen écht bedwingen om te zeggen dat ik al genoeg highlighters heb. Volgens mij is ook highlighters het zuinigste van allemaal, tenminste bij mij wel. Vooral als ze echt goed gepigmenteerd zijn, heb je écht klein beetje van nodig. Nu ik toch over highlighters heb, denk dat ik binnenkort hightlighters stash artikel ga plaatsen. 😉

Dit prachtige palette met daarin drie verschillende kleuren highlighters van City Colors. Goud, rosé goud en bruin. Tja, ik kon mij zelf helaas dit keer niet weerhouden en moest hem in mijn stash hebben.

Zelf heb ik de middelste kleur gebruik op mijn jukbeenderen. Een mooie warme gloed waar ik zelf best tevreden over ben. Ook de swatchs ben ik ook tevreden over als ik zo zie. Eigenlijk niks op aan te merken. Zelf vind ik het erg fijn drie verschillende kleuren in één palette, zo kun ook makkelijk meenemen voor een weekendje weg bijvoorbeeld. Alle make-up producten van City Color is dierproefvrij.

Gebruik jij dagelijks highlighter?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Mooie kleurtjes!! Ik gebruik het niet elke dag nee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.