Beauty

Clinique 2 in 1 Beyond Perfecting Powder

cover

Een huid die de hele dag volmaakter dan volmaakt blijft? Dat kan! Dankzij de introductie van de NIEUWE Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer van Clinique. Een 2-in-1 poederfoundation en concealer die zorgt voor een fraaie, gelaagde structuur en volledige dekking, maar die toch vederlicht aanvoelt.

Dit poeder verbergt alles, zonder dat je er iets van voelt. Wie wil er niet de hele dag lang een smetteloze perfecte huid?

Beyond_Perfecting_Compact__Neutral__Icon_Shot__Global

Gewichtloze perfectie
Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer heeft een crème-achtige en prettige structuur dankzij een dubbel vermalingsproces, waardoor de bestanddeeltjes nog fijner worden en lichter aanvoelen op de huid. Daarnaast bevat het poeder een speciaal vochtvasthoudend mengsel van glycerine, fytosqualaan & murumuru-boter dat een weldaad is voor de droge delen van de huid.

Smetteloze perfectie
Een melange van deeltjes met verschillende vormen voorziet de huid optisch van een nieuw laagje dat licht reflecteert waardoor een unieke zachte, natuurlijk matte finish ontstaat. Die versterkt de contouren, creëert vanuit alle hoeken een perfecte uitstraling en zorgt ervoor dat de huid niet gaat glimmen. Na het mengen wordt Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer moeiteloos door uw huid geabsorbeerd voor een meer dan perfecte, smetteloze uitstraling.

Beyond_Perfecting_Compact__Golden__Icon_Shot__Global

De applicator
Net zoals de vloeibare tegenhanger is er voor Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer een unieke applicator beschikbaar die verschillende applicatietechnieken mogelijk maakt, afhankelijk van de gewenste dekkingsgraad. Met de sponsjeskant van de dubbelzijdige traanvormige applicator kan een dun laagje worden aangebracht, terwijl de donzige, pluisachtige kant meer poeder opneemt en dus gebruikt kan worden om een vollere dekkingsbasis te creëren. Deze donzige kant kan, waar nodig, ook gebruikt worden om het resultaat wat gladder te maken. Met het puntige uiteinde kunnen vlekjes weggewerkt worden en kun je tevens de lastige gedeelten van het gezicht bereiken, zoals het gebied rond de neus, of accenten plaatsen bij de finishing of het bijwerken van je make-up.

Beyond_Perfecting_Compact__Neutral__Open_Shot__Global     Beyond_Perfecting_Compact__Honey__Icon_Shot__Global

Details
De NIEUWE Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer is beschikbaar in 21 veelzijdige tinten voor huidtypen 2, 3 en 4. Door het handige doosje kun je ook onderweg snel & eenvoudig de poederfoundation aanbrengen.

Verkrijgbaar vanaf midden-september 2015 op http://www.clinique.nl voor een adviesprijs van € 37,00 euro. Op http://www.clinique.nl  zijn alle 21 kleuren beschikbaar. Bij alle Clinique-verkooppunten zijn er zes kleuren beschikbaar (Alabaster, Ivory, Cream Chamois, Neutral, Vanilla & Beige).

Het is wel ideaal dat alles in één product zit & ook nog eens handig voor onderweg. Ja ik ga zelf binnenkort een kijkje nemen of het ook fijn aanvoelt ben er onder de indruk van de Clinique 2 in 1 Beyond Perfecting Powder.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.