Beauty

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm


De voedende lippenbalsem is subtiel van kleur, hydraterend en bevat sheaboter, mangopittenboter en jojobaolie waardoor je lippen heerlijk zacht, soepel en comfortabel aanvoelen. Klinkt ideaal vooral in het winter seizoen! Kijk snel met mij mee, wat ik ervan vindt.

Hoe gebruik je het product volgens Clinque?
De lippenbalm, in de grappige vorm van een kleurpotlood, is makkelijk aan te brengen en kan in laagjes worden opgebouwd. Draai voor het gebruik even aan de onderzijde zodat de stick naar buiten komt: voor het sluiten weer terugdraaien.

Ik heb de kleur 07 super strawberry mogen ontvangen. Aan de onderkant kun je het lipbalm omhoog draaien. Dit lipbalm vind ik wel ideaal vooral in de winter. Zo heb je toch dat je lippen verzorgd zijn met een kleurtje. Voor mij voelt de lipbalm precies wat Clinique heeft omschreven. Ook geeft het een mooie glans.

Hier zie je de swatch zowel op mijn hand en op mijn lippen. Het voelt erg fijn aan en vooral het plakt niet. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een lipgloss is, maar dat is het niet. Ook zal je af en toe moeten bij werken omdat de kleur zelf opgegeven moment vervaagt, maar vergeet niet dat het vooral om de balm gaat en dat het geen lipstick is. Ik ben er zelf erg tevreden over en zou graag nog wel andere kleuren willen bekijken.
  

De Clinique Chubby Stick Moisturing Lip Colour Balm is in 9 verschillende kleuren te verkrijgen. Per stuk kosten ze € 21,50 euro.

Heb jij weleens een chubby stick gebruik van Clinque? Zoja en wat was jou of nog steeds je favoriete kleur?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Ik ken ze wel, van een tijd geleden overigens. Ze hebben mij voor de prijs niet echt overgehaald om aan te schaffen. Ik hou van wat meer diepte van kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.