Verzorging

Clinique Hello, Great Skin

dsc_5891”Een mooie en stralende huid? Yes please! Drie stappen, drie minuten, twee keer per dag. Zo simpel is het!”  Was het maar waar, zucht. Laat ik zelf eerlijk wezen, ik heb niet altijd even veel zin om twee keer per dag mijn gezicht grondig schoon te maken. Maar misschien kom dat wel een verandering in. Al een tijdje heb ik de 3 stappen huidverzorgingssysteem van Clinique mogen ontvangen. Zijn jullie benieuwd hoe ik het heb ervaren? Kijk snel met mij mee.
dsc_5891

In zo’n doosje zit een klein reistasje met daarin 3 verschillende producten van Clinique. Erg leuk en handig voor om mee te nemen een weekendje weg bijvoorbeeld. Er zit een liquid facial soap, clarifying lotion en een dramatically different moisturizing lotion+ in.
dsc_5894

Stap 1: Reining je huid met de vloeibare zeep, voor een schone gladde en stralende huid. De liquid facial soap mild laat de huid fris, schoon en comfortabel aanvoelen.
dsc_5896

Stap 2: Breng vervolgens de clarifying lotion aan met het behulp van een wattenschijfje om de dode huidcellen op een zachte manier te verwijderen.
dsc_5898
dsc_5897

Stap 3: De dramatically different moisturizing lotion+ is de laatste stap en dé absolute wereldwijde bestseller van Clinique. Deze hydraterende lotion geeft je een instant frisse en verzorgde uitstraling en laat je huid direct glad en zacht aanvoelen.

dsc_6024

Tip: gebruik na de drie stappen de moisture surge moisturizer om je huid optimaal te verwennen. En zoals alle producten is ook het 3 stappen systeem op allergie getest én 100% parfumvrij.

Wat vond ik ervan het 3 stappen systeem van Clinique?
Ik vond de 3 stappen systeem eigenlijk wel snel gaan zowel in de ochtend als ’s avonds. De producten vond ik ook fijn behalve op één na. Dat is de clarifying lotion. De geur al vond ik al onaangenaam ruiken. Het ruikt sterk naar alcohol, waarvan ik niet van hou als een verzorging product naar alcohol ruikt. Ook maakte hij mijn huid droger, maar dat kom omdat Clinique aangeeft dat de clarifying lotion om de dode huidcellen te verwijderen. Nee, de clarifying lotion zou ik zelf niet persoonlijk kopen. De liquid facial soap en de dramatically different moisturizing lotion+ vond ik erg fijn om te gebruiken. De dramatically different moisturizing lotion laat ook geen vettige laag achter en trek ook snel in.

3 stappen systeem van Clinique is o.a. te verkrijgen bij de Douglas en ICI Paris Xl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.