Beauty

Clinique Long Last Lipstick

DSC_5502Wisten jullie dat 6 juli een nationale kusjesdag was? Ik niet hoor, totdat ik op de radio voorbij hoorde komen. Maar goed waarvan hebben we nou niet een nationale dag voor? Het is allemaal leuk maar zelf sta ik niet bij stil. Waarvan ik wel blij van word is pakketjes ontvangen en dit keer was Clinique weer aan de beurt. Kreeg het pakketje wat later binnen dan normaal, maar dat hadden ze ook al aangegeven. Zien jullie al wat voor product dit is?

Door de lippen op het hulsel kun je het al raden dat het een lipstick is. En wat ziet dat ontzettend leuk uit en ook over nagedacht van Clinique. Zo mooi dat ik zelf alleen al op een make-up tafel neer wil zetten.DSC_5502

De lipstick die ik heb gekregen is een long lasting in de kleur vurig rood ook genoemd matte crimson. De lipstick belooft dat de kleur uren perfect blijft zitten en vervaag niet. Hoewel ik niet zo gauw kleur rood pak ben ik best wel benieuwd naar of dit ook waar maakt dat het lang blijft zitten.
DSC_5507

De kleur is zeker mat, voelt helemaal niet droog aan én het blijft écht wel paar uren zitten ook al heb je na één glas cola bijvoorbeeld gedronken de kleur blijft mooi zitten. Hier ben ik zeker tevreden over, alleen jammer dat deze lipstick een limited edition is en dat het ook niet te verkrijgen is. Dus ik zal er zuining mee moeten doen haha.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

7 Comments

  1. Wat een schattige verpakking zeg. Staat je goed hoor die kleur!!

    1. Hey Claudia! Ja schattig zien ze eruit en dankjewel dat je bij mij mooi vind staan. 😀

  2. Wat is deze lipstick super cute zeg! En de kleur is ook nog eens erg mooi, staat je goed.

    1. Dankjewel Natascha dat je bij mij de kleur goed vind staan! 😀

  3. Zo schattig! Doet me denken aan Blond Amsterdam. Mooie kleur ook 🙂

  4. Staat je mooi hoor deze kleur! Hele leuke verpakking ook!

  5. Die huls is echt super leuk! Zo speels mag Clinique met de lipsticks van mij standaard worden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.