Verzorging

Clinique Pep- Start

DSC_5033

Met de warme dagen van vorige week bleef het ’s avonds ook erg warm binnen in huis. Dat je vast niet makkelijk in slaap kon vallen. Wat je volgende dag een vermoeid gezicht zou gaan krijgen. Nou krijg ik zelf niet gauw donkere kringen of vermoeidheid rondom mijn ogen. Wat voor mij wel fijn is dat ik geen speciale producten voor hoef aan te schaffen. Voor degene die daar wel last van hebben kan ik wel begrijpen dat je niet zo naar je werk of naar school wilt gaan. En dat misschien dit product wel een uitkomst voor jou zou zijn.

De nieuwe Pep- Start Eye Cream is nét gelanceerd. De eye cream zorgt ervoor dat rond je ogen direct opfrist, helder en gehydrateerd uitziet. Ook wel bedoeld voor vermoeiheid, stress en slaapgebrek.
DSC_5037

Zowel de verpakking zelf en het tubetje zien oranje uit. De inhoud van het tubetje is 3 ml die ik heb gekregen om uit te testen.
DSC_5034

Als ik het dopje eraf draai zie je een ronding, waarmee je makkelijk cirkelvormige bewegingen maakt rondom je ogen.
DSC_5036

Omdat ik graag bij mij zelf wil uitproberen heeft het eigenlijk geen nut. Had het ook al eerder aangegeven dat ik vrijwel geen donkere kringen of vermoeidheid heb rondom mijn ogen. Dus dat het weinig zin heeft om van mijn eigen een foto te maken waarvan je het verschil niet ziet. Maar omdat ik een lieve partner heb die dat wel heeft en die voor mij wel even wilde uitproberen ( maar alleen op één voorwaarde alleen mijn oog komt op de foto te zien hè) zei hij.

Hier zie je voor en na foto. De eerste foto zie je dat hij onder zijn ogen lijntjes heeft. Op de tweede foto heb ik de crème opgedaan en dat duurt ongeveer iets meer dan 3 seconden dat je de resultaat ziet. Je ziet wel duidelijk het verschil dat bij de tweede foto de lijntjes weg trekt.
DSC_5025   DSC_5027

Wat vond hij zelf van het product? Hij voelde wel dat de crème trekkend aanvoelde en dat zie je ook op foto 2. De crème trok snel in en voelde fijn aan tijdens het aanbrengen. Zelf zou hij dit niet gauw gebruiken omdat hij daar niks om geeft. Maar hey het blijft een man hè! Maar wel lief dat hij voor mij wilde uit proberen!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

  1. Ik ben zo nieuwsgierig naar dit product! En wat lief dat je schatje proefpersoon wilde zijn. Dat gaat mij niet lukken hoor hihi! Ennnnn ik zie echt resultaat! Top.

  2. Hihi wat leuk dat je vriend dit wilde doen. Ik zou mijn vriend nooit zo ver krijgen. Ik zie wel echt duidelijk verschil, lijkt me een fijn product!

    1. Jaa eerst wilde hij ook niet doen, maar door om te zeggen dat alleen zijn oog gebied op de foto komt te staan was hij wat meer geruststellend haha. Maar inderdaad je ziet duidelijk het verschil en dat is ook de bedoeling 🙂

  3. Mooi product, supermooie foto’s heb je gemaakt! Het verschil is heel duidelijk te zien, top!

    1. Goed om te horen dat je het duidelijk het verschil ziet! 🙂 Dankjewel dat je mijn foto’s mooi vindt 😀

  4. Wauw! Ik vind het resultaat wel echt goed! Wat lief van je partner dat hij je heeft geholpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.