Beauty

Clinique Skinny Sticks

Cover

Clinique introduceert de nieuwe Clinique Skinny slijpen hoeft niet.
Waarmee je zonder enige moeite een perfecte eyeliner trekt & dat in vier waanzinnige kleuren. Clinique Skinny Sticks hebben slechts 2/3 van de omtrek van een traditioneel oogpotlood zodat je heel dicht bij de wimperrand kunt komen & dus optisch dikkere, vollere wimpers kunt maken.

Geef je ogen een kleurrijk accent met Clinique Skinny Sticks, want ze zijn er in Slimming Black, Slim Sable, Olive-tini & Skinny Jeans. Hou je niet in, met deze kleuren zijn eindeloze combinaties te bedenken.

CLINIQUE_Skinny_Stiks_in_Slimming_Black_INTL_ICON
21607CL_skinny_stick_SlimSable_DOM_v1d
21607CL_skinny_stick_OliveTini_INT_v1c
21607CL_skinny_stick_SkinnyJeans_INT_v1d

Je kunt er drie manieren om Skinny Sticks te gebruiken:

Als dubbele eyeliner: trek een dunne lijn pal langs de wimperrand & zorg voor een verrassing door er in een andere kleur nog een lijn bovenop te trekken.

Skinny_Sticks_Double_Liner

Cat eye: trek een lijn met de Skinny Stick langs de wimperrand en dan omhoog richting het puntje van de wenkbrauw. Maak de lijn dikker of dunner al naar gelang het effect dat je wilt hebben.

Skinny_Sticks_Straight_Cat_Eye

Skinny all over: prima voor dagelijks gebruik en een echte eyeopener. Trek een dun lijntje langs de onderste wimperrand en gebruik dan een contrastkleur over je ooglid, waarbij je de kleur uitwerkt richting arcadeboog.

Skinny_Sticks_Hooded_Eyes

Clinique Skinny Sticks zijn ultrafijne eyeliners die je dicht tegen de wimperrand aan kunt gebruiken zodat je wimpers voller & dikker lijken. Deze dunne maar pigmentrijke eyeliners glijden soepel over de huid voor een natuurlijke vorm. Slijpen is niet nodig. Maak de oogmake-up af met gegroomde wenkbrauwen & mascara. Zo gemakkelijk als wat.

Ook zijn de Clinique skinny Sticks getest door oogartsen, veilig voor gevoelige ogen & contactlensdragers. Ze zijn verkrijgbaar vanaf midden augustus 2015 bij Clinique verkooppunten & via http://www.clinique.nl.
Prijs per stuk : € 22,10 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.