Verzorging

Clinique Smart Custom Repair Serum

DSC_4584
Goedemorgen allemaal! Het is vandaag weer tijd voor een product van Clinique, kijk snel met mij mee wat ik ervan vindt.

Mijn tweede product van Clinique heb ik al ondertussen tijd mogen ontvangen. Het is een Smart Custom Repair Serum dat meteen een boost geeft aan je huid. Denk aan huidverkleuring, doffe teint, verlies aan elasticiteit en rimpels. Zelf heb ik wel rode wangen en misschien wel eventueel dofheid. Ook ben ik zelf erg benieuwd ernaar omdat ik zelf nooit een serum gebruik.

De serum zit in een zilveren kartonnen doosjes met daarin een pomp flacon van 10ml. Het is voor alle huid type.
DSC_4585

Zo zit het flacon eruit een standaard en een in een nette verpakking.
DSC_4588

Hier zie je de pomp flacon van dichtbij.
DSC_4590

De substantie is een vloeibare cremé.
DSC_4594

De Smart Custom Repair Serum gebruik je eigenlijk 2x op een dag, dus ’s ochtends en s’ avonds. Ook gebruik je dit als eerst voordat je gezichtscremé of foundation opdoet. Ik heb voor nu alleen in de ochtend gedaan en daarvan een foto’s gemaakt van voor en na.

Bij de voor foto zie je dat ik vanuit mijn eigen rode wangen heb en misschien eventueel wat dofheid. Bij de na foto zie ik zelf dat mijn gezicht frisser oogt nadat ik de serum heb op heb gedaan. En dat de rode kleur van mijn wangen ietsje minder zichtbaar is geworden.
Voor2016-03-28-15-19-22-325                Na2016-03-28-15-19-06-043

De serum brengt fijn aan en me huid voelt ook heerlijk zacht aan. Ook de geur van de serum ruikt aangenaamd en de serum trekt snel in. Of ik dit ook écht bij mijn dagelijkse make-up routine ga bij toevoegen? Zelf vind ik van niet omdat ik eigenlijk nog niet nodig vind hoe mijn huid nu eruit ziet. Maar voor degene die wel aan een extra boost kunnen gebruiken voor haar gezicht zou ik dit wel aanraden. Ook omdat ik het zelf erg fijn vindt in gebruik en hij doet ook wat die belooft.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

  1. Het klinkt als een fijn serum! Ik ben aan het overstappen op meer natuurlijke producten maar voorheen gebruikte ik veel van clinique. Ik vind het jammer dat ze op dieren testen anders was ik het zeker bij clinique gebleven…

    1. Hi Eva, Begrijp je helemaal dat je meer op natuurlijke producten wil gaan gebruiken en ook daarom ook respect voor. Helaas is Clinique niet de enige bekende merk die dat doet ook o.a. de MAC, Lancome, NYC en nog veel meer. Maar iedereen is natuurlijk vrij in haar of zijn keuze make-up of reinigings producten die wel en niet dierproefvrij zijn. Zelf sta ik ook open voor natuurlijke producten om uit te proberen. 🙂

  2. Je huid zag er inderdaad al super mooi en egaal uit. Ik moest echt even goed kijken om het verschil te kunnen zien. Maar dat is een goed teken hihi. Lijkt mij ook een hele fijne serum! Mijn huidje kan nog wel wat extra’s gebruiken.

    1. Het blijft ook sowieso lastig om bv net als dit serum of iets doorzichtigs op foto te zetten. Maar de rechtse foto zie je dat mijn roodheid ietsje minder is dan de linkse foto. Dus voordat geef ik je geen ongelijk hoor 🙂 En ja mijn huid zelf is al egaal dus dat is ook de reden dat ik dit product eigenlijk niet hoef toe te voegen aan mijn dagelijkse gezichts verzorging dus dat is ook een pluspunt :-D. Maar verder een hartstikke fijne product! Dankjewel voor je compliment!

  3. Klinkt wel heel erg fijn! Clinique doet het sowieso vaak wel goed volgens mij.

    1. Hi Mariska, Clinique vindt ik zelf ook dat ze fijne producten hebben. Vooral de clinique take the day off vind ik zelf erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.