Winactie

De Nationale Beautybloggersday

Spiegel groot met tekstHoi allemaal, jullie zien het goed het is vandaag De Nationale Beautybloggersday. Althans dat idee kwam van Hilde en Astrid om met aantal anderen bloggers samen dit te houden. Ook organiseren we een bloghop, willen jullie meer weten wat bloghop inhoud? Lees dan gauw verder.

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval beautyblogs. Een bloghop moet je zien soort van een kettingbrief. Maar dan zijn het wel vaste bloggers die hier aan mee doen en elke blogger stuurt jou als bezoeker naar de volgende blogger.

Als het goed is ben je via Anna Gerrie naar mijn blog gehopt. Of je bent rechtstreeks op mijn website gekomen. Zowel beide hartstikke leuk dat je op mijn website bent gekomen Straks op het eind verwijs ik je natuurlijk weer door naar de volgende blog hop en zo gaat het cirkeltje rond tot dat je bij het zelfde weer uitkomt.

Maar ook kun je als bezoeker een leuke prijs mee winnen en dat is bij elke deelnemende bloggers van bloghop verschillend wat je kan winnen.

Samen met de anderen beautybloggers hebben we besloten leuke prijs ter waarde van € 10,- euro weg te geven aan jullie. Elke beautybloggers die aan deze bloghop meedoet heeft haar eigen winpakket samengesteld die jij misschien kan winnen.

Zelf heb ik al erg leuke winactie lopen vanuit mij zelf t/m 16 juli 2016. Zie hier link Winactie daar kan je ook nog aan mee doen.

Wat kan je hier bij mij winnen?

 • Olaz BB cream complete voor lichte huidskleur € 3,99 euro.
 • Daily Concepts Body Scrubber € 6,00 euro.
 • MUA metallic oogschaduw palette € 4,59 euro.
 • 2 proefmonsters een olie voor krullend haar van L’oréal en een gezichtcrème van Nivea.

Ja jullie zien het goed in totaal qua waarde van dit pakket is het € 14,58 euro. Dus dat is inderdaad € 4,58 euro meer, het blijf natuurlijk moeilijk om precies op € 10,- euro uit te komen. Maar hé dat maakt voor mij niet uit en voor jullie ook niet ( denk ik).

2016-07-02-19-40-51-399 png

 

Wat moet je bij mij doen om deze leuke prijsje te winnen?

Dat is heel simpel:

 • Volg mij op één van mijn sociale media Instagram, Facebook of Bloglovin’.
 • En heel belangrijk plaats een originele leuke reactie hieronder.

Door een originele leuke reactie te geven kies ik daar de winnaar uit.

Deze winactie loopt t/m 16 juli 2016 en daarna krijg de winnaar persoonlijk een email bericht. Dus zorg er voor dat je een geldige emailadres invoer bij jou reactie.

Ik verwijs je nu door naar de blog van Iris en zij verwijst jou weer door naar een volgende beautyblog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

Ik hoop dat je geniet van deze Beautybloggers Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

23 Comments

 1. Wat leuk dat je ook mee doet! Ik zie jouw blog voor de eerste keer. Ben je gelijk gaan volgen overal! Gezellig! Liefs Lesley

 2. Dat MUA palette is mooi!! Ik volg je overigens overal 🙂

 3. Ik doe graag mee en volg je nu op Facebook, Instagram & Bloglovin.
  Overigens herken ik mezelf in jou… Ik zou ook over het afgesproken budget heen gaan! Ik hou er gewoon van om andere mensen te verrassen en geef liever een cadeau dan te ontvangen! 🙂
  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

 4. Wat leuk dat je mee doet hieraan! Ik ben heel erg benieuwd naar de scrubber. Ik vind het altijd heerlijk om te scrubben. Ik doe heel graag mee aan je winactie. Ik volg je op Facebook, instagram en bloglovin.

 5. Jouw blog was een van de blogs die ik nog niet kende maar ik ben heel blij dat ik je blog heb leren kennen! Ik doe dus graag mee aan de winactie en volg je nu ook via Bloglovin.

 6. Zo tof, dat Bloghoppen! 20 van de deelnemers volgde ik al, de anderen zijn stuk voor stuk nieuwe verrassingen. Je geeft een heel tof pakketje weg, vooral het oogschaduwpalette vind ik geweldig. Dat ik nou net origineel moet gaan zijn… Dat is altijd lastig. Zal je altijd net zien dat ik niks weet te verzinnen. 😉 Ik kan wel heel hard “Pick Me!!!” gaan roepen, maar dat heeft ook geen zin. Ik volg in elk geval wel op alle Social Media. (BL Tamara TS, Instagram @paramara1982 en FB Tamara Mara Großmaul)

 7. Leuk Leuk Leuke prijzen, ik doe graag mee en hop snel verder naar de volgende!

 8. Marina says:

  Wat een heerlijke producten. Deze zou ik wel eens willen proberen. Gave acties vandaag. Dat Hoppen is echt leuk. Hup. Op naar de volgende. Groetjes van Marina

 9. Henrieke says:

  Alleen al voor zo’n body scrubber doe ik mee! Succes met het kiezen van een winnaar! 🙂

 10. Natasja Smit says:

  Wat een heel leuk idee het bloghoppen 🙂 Ik begin bij jouw in dit geval omdat ik je al een tijdje volg en ik het op je FB & blog voorbij zag komen. Ben heel benieuwd hoe mijn bloghop avontuur gaat verlopen

 11. Lavinia says:

  Hop hop alle Blogger gingen in gallon. Allemaal beautys en vrij gevers en dat voor hun trouwe volgers en lezers. Ik hop nu verder naar de volgende blog………iedereen doet gezellig mee…….toch.

 12. Super leuk!! Ik doe mee!!

 13. Super leuk!! Ik doe mee!!

 14. Superleuk dat je meedoet en een heel mooi prijzenpakket. Happy Beautybloggersdag! X

 15. Wauw wat een leuk pakketje!

 16. Heeee Jennifer, happy beautybloggersdag!! Wat een mooie weggeefactie. Daar zullen de lezers erg blij mee zijn!

 17. Leuke prijzen heb je! Succes iedereen 🙂

 18. Echt een heel leuk initiatief dit! Ik doe ook zeker graag mee met je leuke win actie. Ik volg je nu ook op facebook! -x-

 19. Sabrina H says:

  Wat een leuke weggeef actie. Ook vind ik de bloghop echt superleuk bedacht. Zo leer je nog eens nieuwe blogs kennen. Ik ben hier namelijk ook via via gekomen, ik kende je blog nog helemaal niet, maar denk je blog vanaf nu wel vaker te gaan bezoeken. Je plaatst leuke artikelen en lekker duidelijk ook.

 20. Britt says:

  Wat een superleuk en origineel idee zeg! Ik ben een beetje via via bij jouw blog terecht gekomen, ik verveelde, klikte vaak door in de reacties en heb daardoor een aantal nieuwe blogs ontdekt, waaronder dus de jouwe. Een hoop van die blogs die ik in zo’n bui heb ontdekt, volg ik al lang niet meer omdat ze saai worden, maar bij jouw ben ik nog gebleven, en met een goeie reden! Je artikelen zijn echt leuk altijd. Ik doe dan ook graag mee hiermee! Ik volg je op Instagram, Facebook én Bloglovin 🙂

 21. Lieke b says:

  Wat ren super leuk pakketje met prachtige spullen n daar voor waag ik graag een kansje ik kende je blog nog miet maar ga hem nu wel vaker bezoeken erg leuk

 22. Kimberley says:

  Ben ’t meest benieuwd naar de body scrub + de bb cream (aangezien ik enkel foundations heb gebruikt ben ik nieuwsgierig of ik dat fijner vind!)

 23. Mooie prijs geef je weg Jennifer! Heel veel plezier met de bloghop vandaag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.