Lifestyle

December Tag

http://hqwalls.blogspot.comOver 2 weken is het zover dan sluiten we het jaar 2015 af. Soms is het onwerkelijk hoe snel de tijd is gevlogen. Meestal blikken we even terug naar de leuke en de niet leuke dingen van dit jaar. Soms is het weleens af en toe goed om even bij stil te staan wat er allemaal is gebeurd.

Vandaag doe ik de December Tag, de meeste van jullie en ook ik hebben de December Tag bij aantal verschillende bloggers gezien. Daarom leek het mij ook leuk om de December Tag te doen voor jullie. Dus ben je benieuwd lees dan gauw met mij mee.

fullsizerender-2

Wat vind je het leukste aan de maand december ? 
December is voor mij de hectische maand van heel het jaar, het lijkt net of de maand december een soort van deadline heeft. Dat het werk en dan bedoel ik ook het extra werk wat je dan bij krijg allemaal nog snel gefixt moet worden. Even nog door of over uren werken voordat je het jaar af kan sluiten. Maar de meest wat ik het leukste vind van maand december is toch het gezelligheid met elkaar tijdens de feestdagen. Cadeautjes geven of uitpakken en natuurlijk lekker eten.

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen ?
Mijn favoriete parfum is niet alleen speciaal voor de feestdagen, maar ook voor heel het najaar. Dat zijn Armani Diamonds & Code en Valentino Valentina. De geuren zijn ietsje zwaarder en het is zoet.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand ?
Mijn hand balsem van Nivea Repair & Care, dit is écht een aanrader als je erge droge handen heb zoals ik vooral met de koude dagen. Af en toe springt mijn huid weleens open doordat mijn huid te droog is dat het pijn doet.

Wat voor werking heeft een balsem ?
Balsems zijn water-vrij en bevatten vaak zowel een of meerdere oliën als een bijenwas. Balsems zijn ideaal bij een erg droge huid en bij koud weer om de tere huid extra te beschermen.

Mijn 2e product is Kneipp Mint Eucalyptus zeker in de r maanden. Dit product is eigenlijk meer als je verkouden ben en tegen de moeheid. Zeker ook een aanrader al is het maar dat je in huis heb staan. De geur is erg aanwezig vooral als je neus verstopt is is dat zeker erg fijn dat je weer even kan ademen. En vooral tijdens douchen of in bad gaan komt er stoom van het hete water af. En stomen is goed voor je neus als die dicht zit.

Een goede hydraterende dagcremé voor je gezicht (dat is bij iedereen verschillend welke dagcremé jij gebruikt) ik gebruik nu de dagcremé van Kruidvat merk zelf in een blauwe tube. Smeert fijn en is wat dikker dan normaal.

Wat is je favoriet kerstfilm?
Echt een favoriete kerst film heb ik niet, maar vind het wel leuk om naar te kijken zoals de
De Polar Express en A Christmas Carol.

Wat is je favoriete winterdrankje ?
Warme chocolademelk met slagroom.

Christmas-Cookies-food-32709943-2560-1600

Wat  snoep eet jij het meest rond deze tijd ?
Chocolade kransjes met spikkeltjes erop en een kerststol YUMMIE!

Wat is jou ultieme kerstlook ?
Mijn ultieme kerstlook heb ik niet echt, ga meestal ook niet speciaal voor kopen. Ook omdat ik het zonde vind dat je dat maar 1x keer in het jaar kan dragen. Zelf draag ik één van deze feestdagen een zwarte blouse met kant en een groen high waisted pantalon van Loavies.

Wat is je favoriet kerstnummer ?  
Katy Perry Everday is a holiday.
Ariana Grande Santa Tell Me

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?
Mijn goede voornemens voor 2016 heb ik niet en waarom niet? Omdat ik zelf vind dat je je eigen ding moet doen waar je zelf prettig bij voelt zonder dat je gepusht voelt. En ook weet je nooit wat er op je pad terecht komt, dus ik zeg altijd geniet en leef vandaag. Morgen is het weer een andere dag. Hiermee wil ik ook jullie alvast een fijne feestdagen wensen, vooral gezond & gelukkig 2016!!!

christmas-iii

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Leuke tag! Warme chocolademelk met slagroom blijf het lekkrst! -x-

    1. Haha dankjewel 🙂 ja inderdaad denk dat ik maar zo een warme chocolademelk ga klaar maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.