Verzorging

Dove Derma Spa Cashmere Comfort

2016-11-02-16-22-22-894
Winter. Als mensen aan mij vragen wat mijn favoriete seizoen is, dan is mijn antwoordt zomer. Maar hoewel winter ook zijn charmes heeft, vind ik het altijd wel gezellig met de donkere dagen kaarsje aan te steken, onder de dekens kruipen met een lekker warme kop chocolademelk. Het enige nadeel is bij mij in de winter dat mij huid snel droog wordt. Voor namelijk mijn handen. Soms zijn ze zo droog dat ze pijn doen. Dat is eigenlijk wel lastig als je bijvoorbeeld even iets gauw moet afwassen.

De enige handcrème en ook mijn favoriet op nr. 1 is de Nivea Repair and Care. Echt een crème is het niet, maar meer een balsem. Die ook nog eens snel intrekt en ook zijn werk goed doet gedurende hele dag. Dat is ook de enige handcrème tot nu toe die bij mij helpt. Natuurlijk sta ik weleens open voor een ander merk handcrème, maar kom toch altijd terug bij de Nivea Repair and Care.

Toevallig heb ik een Kruidvat pas waarmee je punten kan sparen en weer in kan leveren voor gratis producten. Nu kon ik met mij punten de Dove Derma Spa Cashmere Comfort gratis krijgen. Dusja ik dacht waarom ook niet, we zitten al in winter seizoen en mijn handen beginnen al langzamerhand weer droog te worden. Ik ben natuurlijk erg benieuwd of dit net zo goed is als van Nivea Repair and Care.

Wat zeg Dove zelf over Derma Spa Cashmere Comfort?
Verwennende, rijke handcrème voor een intensief herstelde, kasjmier zachte huid. Deze rijke handcrème met verzorgende oliën en Cell Moisturisers, trekt snel in en dringt diep in de huid om zo droge en ruwe handen te helpen herstellen. Wikkel je handen iedere dag in onze zachtste verzorging.

De handcrème van Dove is speciaal voor zeer droge huid. De verpakking wat we altijd zijn gewend van Dove, witte kleur met blauwe letters en een vogel icoontje bovenin. Heeft een inhoud van 75ml.
2016-11-02-16-22-22-894

Zo ziet het eruit als ik de dop eraf draai.
2016-11-02-16-23-34-015

Hier zie je van dichtbij. Handige opening waar de crème eruit komt.
2016-11-02-16-22-51-823

Hier zie je het resultaat. De 1e foto zie je hoe droog mijn handen zijn, soms kan het zijn dat het nog erger is dan nu. 2e foto heb ik de crème op mijn hand gedaan en dan de 3e foto zie je het eind resultaat.
2016-11-02-16-24-25-276 2016-11-02-16-24-54-302 2016-11-02-16-25-26-343

Ik ben er tevreden over de Dove Derma Spa Cashmere Comfort. Het voelt erg fijn aan en trekt ook snel in. Maar het alle belangrijkste van allemaal, het ziet er glad en mooi uit! Ook de hele dag blijven mijn handen mooi uitzien en geen droge of ruwe huid meer. Het ruikt ook lichtjes naar baby poeder, maar de geur blijft niet lang hangen nadat de crème is ingetrokken. Een fijne handcrème die ik zelf aanraad naast de Nivea Repair and Care voor speciaal (zeer) droge handen.

Dove Derma Spa Cashmere Comfort kun je al inruilen voor 200 punten met de Kruidvat pas en anders kost die € 4,39 euro.

Wat is jouw favoriet handcrème?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Dit klinkt goed maar je bent ook wel heel enthousiast over de Nivea Repair and Care hihi. Die heb ik ook nog nooit gebruikt maar dat het een balsem is spreekt me wel aan 🙂

  2. Mooie foto’s! Deze wil ik zeker nog eens uitproberen

    1. Dankjewel Jolanda! 🙂 Ja, dit is een fijne handcrème dat ook zijn werking goed doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.