Verzorging

Ecoco Cosmetic Glove

DSC_5875Washandjes dat gebruiken wij dagelijks. Om mee te douchen of om je gezicht op te frissen. Maar een washandje speciaal voor om je make-up eraf te halen zonder dat je cleansers nodig heb? Ja, die is er genaamd de Ecoco.

Het washandje zit in een plastic verpakking, waar duidelijk ‘make-up verwijderen met water’ op staat en daaronder steek woorden o.a. Hypoallergeen, minimaal 500x uitwasbaar, duurzaam, voordelig en multifunctioneel.
DSC_5875

En zo ziet het achterkant uit. Zo kun je het washandje goed zien. Bij elke woord of zin staat er een uitleg bij wat het inhoud.

Make- up verwijderen met water
De zachte XXT-S microvezels hebben de eigenschap ‘vervuiling’ op te nemen. De ronde, holle vezels dringen diep in de bovenhuid en lopen vol met make- up of andere verontreiniging. Maak de Ecoco Cosmetic Glove nat met schoon water- warm of koud en verwijder make- up snel en effectief. Er hoeven géén andere reiningsproducten gebruikt te worden. Alleen water!

Multifunctioneel
Naast het verwijderen van make- up werkt de Ecoco Cosmetic Glove als mini scrub of peeling. Het verwijdert de dode huidcellen en laat de huid zacht aanvoelen. Anti- age is een bijkomend effect en door de dieptereininging helpt de Glove tegen (jeugd) puistjes.

Hypoallergeen
Door gebruik van ALLEEN water is geen kans op irritatie van de huid.

Handzaam formaat
Eenvoudig mee te nemen op reis.

Duurzaam
Minimaal 500 keer te wassen. Géén weggooi product!

Voordelig
Geen aanschaf van cleansers en/of pads meer nodig.
DSC_5876

Hier zie vanaf de eerste foto hoe het washandje eruit zie voordat ik hem ga gebruiken. Bij de tweede foto heb ik heel mijn gezicht + hals mee af gedaan aan één kant. De andere kant van het washandje zie de laatste foto, heb ik nog een keer heel me gezicht + hals mee af gedaan. Je ziet hier en daar heel lichtjes nog wat van mijn make-up.
DSC_5874 dsc_5980 dsc_5981

Wat vind ik van Ecoco Cosmetic Glove?
Ben aardig verrast dat alleen door water en met dit washandje heel mijn make- up eraf haal, zonder dat ik cleansers voor nodig had. Tijdens het gebruik voelde ik dat mijn gezicht lichtjes gescrubd werd door het washandje. Wat daarna mijn huid wel droog maakt. Ook omdat ik natuurlijk geen lotion of cleansers gebruik alleen maar water. Dus wel een tip, nadat je het washandje heb gebruikt om je gezicht in te smeren met een gezichtscème. Het enige nadeel is aan één washandje heb je niet genoeg voor een hele week. Of je moet hem elke keer dat je hebt gebruikt gelijk wassen. En zo’n washandje kun je ongeveer 500 keer wassen op 30 graden.

Maar uiteindelijk zag ik wel dat mijn gezicht goed schoon was, je heb eigenlijk vrijwel weinig nodig en het is ter hergebruiken. Namens mij is dit product een aanrader.

Cosmetic Glove is te verkrijgen op hun website voor € 7,95 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

  1. Ik had hem in de Styletone box, maar ga hem niet gebruiken. Ik zou mijn reinigingsproducten te erg missen! Voor vakantie oid is het wel handig uiteraard.

  2. wel fijn dat het werkt! en na het normale reinigen is mijn huid ook wat droog, dus een creme moet ik altijd gebruiken. ik zou zoiets als dit wel eens willen proberen 🙂

  3. jeetje wat een handig ding Jennifer! en ook betaalbaar!

  4. Wat bijzonder he, dat je geen reinigingsproducten meer nodig hebt! Ik zou er alleen dan wel 7 willen hebben haha want ik zou ‘m denk ik niet meerdere dagen achter elkaar gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.