Beauty

Ellis Faas Hot Lips

dsc_5992

Ellis Faas Hot Lips zat bij mijn in Styletone box van maand september, waardoor ik erg nieuwsgierig was door de verpakking. Kijken jullie mee?

Het product Hot Lips zeg het namelijk al dat het iets voor je lippen is. De kleur nummer die ik heb mogen ontvangen is L405. Verder zit het in een paars/ roze langwerpig doosje. Ellis Faas zelf is één van de bekendste make-up artist o.a. bij Vogue.
dsc_5992

Wat beloofd Hot Lips?

 • Ellis’s nieuwste revolutionaire textuur. 
 • Goede pigment.
 • Niet vettig.
 • Levendige kleuren.
 • Extreem kleur behoudend.
 • Geen kans op uitdrogen.

Zo ziet het hulsel eruit. Zilver kleurig in een punt vorm. Aan de linker kant kun je draaien, zodat de kleur eruit komt.
dsc_5994

De applicator is fluweel, wat zacht aanvoelt als je de kleur op je lippen aanbrengt.
dsc_5998

Als je aan het onderkant van de hulsel draait, komt er kleur eruit.
dsc_6005

En zo ziet de kleur eruit als ik hem swatch. De kleur is koraal roze/ oranje en is goed gepigmenteerd.
dsc_6017

Wat vind ik van Ellis Faas Hot Lips?
Sowieso de verpakking zelf vind ik helemaal super. Het is weer wat anders en daar hou ik wel van. De kleur ziet er super mooi uit en vind het zelf meer voor de zomer. Zelf sta ik niet met deze kleur, vandaar ook alleen maar een swatch. Verder heeft de kleur  wel veel glans. Met het uitvegen op mijn swatch ging de glans wel eraf, maar de kleur bleef wel goed zitten op mijn hand. Ook tijdens met handen wassen ging de kleur ook moeilijk eraf. Dus ik ga er ook vanuit dat het zelfde idee is als je op je lippen aanbrengt. Dus dat er veel glans geeft en op den duur de glans eraf is. Zelf ben ik niet van het hele knallende kleuren op mijn lippen. Dus dit zou ik zelf niet snel kopen. Maar wellicht dat het wel iets voor jou is.

Ellis Faas is te verkrijgen Get Your Looks On voor € 27,- euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

 1. Wauw. ik vind de kleur echt mooi. Ben benieuwd hoe hij je staat… ondanks dat je zegt dat de kleur je niet staat. Tis idd wel een zomers kleurtje, bij een zongebruinde huid…

 2. Ik heb hem ook onlangs getest. Heftige kleur, maar voor af en toe is het best leuk!

  1. Hi Hilly, Ja inderdaad het is best wel een heftige kleur. Moest er zelf ook even aan wennen toen ik op mijn lippen had.

 3. Mooi kleurtje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.