Beauty

Essence Vintage Rose

2016-06-05-15-09-53-100Wat werd ik al hebberig van het zien van bloggers’ beauty secrets paletten. Ook heb ik zwak voor mooie verpakkingen die van karton zijn. Een week geleden konden jullie al zien dat ik de bloggers’ beauty secret palette van Serena Verbon heb laten zien. En wat zijn en nog steeds de kleuren erg mooi. Naast haar palette was ik ook erg benieuwd van Palmira haar beauty palette. Kijk snel met mij mee wat ik er van vind.

Zelf kende ik Palmira nog niet en heb natuurlijk gekeken wie ze was. Ze is ook een beauty blogger uit Duitsland, haar exacte woon plaats uit Berlijn en is 23 jaar oud. Wil je meer weten dan zal ik hier een linkje plaatsen BeautyPalmira. Overigens ziet het erg leuk uit op haar blog.

Palmira heeft een eye palette ontworpen samen met Essence. Eye palette genaamd Vintage Rose. Natuurlijk zit er rozen printje op de verpakking. Verder is die roze van kleur.
2016-06-05-15-09-53-100

Als ik het doosje open doe zie ik dat het spiegeltje hetzelfde vorm heeft als het printje op voorkant van de verpakking. Ook erg leuk door de tekst rechts boven in.
2016-06-05-15-08-33-846

Er zitten 5 verschillende oogschaduw kleuren, eyeliner, highlighter en een oogschaduw kwastje.
2016-06-05-15-08-54-786Hier zie je mijn swatchs van links naar rechts Shimmer On You is een witte kleur, Velvet Rose matte roze kleur, Charming Mauve een matte lila kleur, Hazel Eyes lichtbruin, Earth & Love donkerbruin, Hello Glow en de Eyeliner.
2016-06-05-15-10-17-275

Dit eye palette mag er ook zeker wezen vooral als je een romantische look wilt maken komt dit palette goed van pas. Zelf zal ik het palette van Serena Verbon sneller gaan gebruiken dan de eye palette van Palmira, omdat ik zelf ook erg dol op bronzer ben.

Ik heb geen flauw idee of deze palette nog te verkrijgen zijn, want ze gingen erg hard vooral van Serena Verbon. Maar mocht je deze palette nog tegen komen ze zijn voor € 4,99 euro te koop bij de Kruidvat & Trekpleister.

Voor degene die het nog niet weten heb ik erg leuke winactie o.a. dit palette! Ik zal de link hier alsnog bij zetten en alle informatie zie je in dat artikel winactie-2.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

  1. Een mooie palette! De kleuren zijn ook erg mooi, en zo als jij het zegt mooi romantisch :)!

  2. Mooi is deze he? Ze komen van de zomer in het vaste assortiment 🙂

  3. Mooi palette. De kleurtjes vind ik wat zacht, maar wel heel mooi voor een subtiele look

  4. Ja haar palette is ook super leuk! Volgens mij zijn alle palettes al weg helaas :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.