Beauty, Lifestyle, Verzorging

Etos Botanical Boost deel 2

DSC_3493

Ten eerste wil ik even zeggen hoe mooi ik deze foto(s) vindt! En dat mag ook weleens gezegd worden. En daar doe ik tenslotte ook voor mij blog om mooie foto’s te maken. De ene keer lukt dat wel en dan andere keer weer niet. Maar hé dat overkomt iedereen weleens. Voor de meeste die zich afvragen waar dat schattige hertje vandaan komt, die komt van de Xenos en die is nog te verkrijgen.

Zoals jullie zien heb ik 3 prachtige nieuwe producten van Etos die ik mag uitproberen. Etos is gaan samenwerken met Hortus Botanicus uit Amsterdam. De Hortus Botanicus Amsterdam bestaat al vanaf 1638 (moet je nagaan hoelang die al bestaat). Het is een moderne botanische tuin waar actuele vraagstukken tussen mens en plantenwereld centraal staan.

De 3 producten die ik vandaag aan jullie wil laten zien is shower foam, hand cream en de body splash. De producten bevatten allemaal plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit.

DSC_3498

De shower foam in de geur jasmine & vanilla zit in een mooi strak flacon. Door de planten afbeelding dat is de jasminum officinale maakt het helemaal af vind ik en het straalt ook luxe uit door de gouden letters.

DSC_3495

Als ik de dop eraf haal ziet het er zo uit. Het is niet te klein of te groot om op te drukken. Het is ook best wel een grote flacon met een inhoud van 200ml. Zelf ruik ik al de geur zonder te gebruiken. Door de vanille ruikt het zoet en de jasmijn geeft je tegelijkertijd de rustgevend gevoel. Ideaal als je eind van een drukke dag wilt gaan ontspannen.

DSC_3559

De hand cremé in de geur lime & mint zit ook in een mooi strak verpakking en ook best wel groot met een inhoud van 75 ml. Ook hier op deze verpakking staat een citrus aurantiifolia plant op afgebeeld.

DSC_3496

Wie houdt er tegenwoordig niet van lime of mint? Je ziet ze overal terug komen. Door de lime & mint heeft een frisse opwekkend geur. De hand cremé zelf is erg zacht en verzorgd me handen ook nog eens goed. Ook door de dop ziet het ook leuk uit, deze kun je makkelijk afdraaien.

DSC_3555

Wat ik zo leuk vind aan deze body splash is dat de substantie licht roze is. De inhoud heeft 150ml. Door het gouden ”kraag” ziet het ook luxe uit. Ook hier staan een plant op afgebeeld namelijk de rubus idaeus.

DSC_3497

Voordat ik eerst dit ging opging doen rook ik al de vlierbloesem en de framboos. De geur is erg lekker verfrissend. De body splash is ideaal voor om je eigen op te frissen, is lichter van geur dan een parfum en het blijf ook minder hangen.  Zelf vind ik de body splash meer voor de zomer, maar je kunt ook naast de zomer de body splash gehele jaar gebruiken als je niet zo fan ben van parfum.

DSC_3556

Wat vindt ik uiteindelijk van deze producten?
Ik vind dat ze slim hebben bekeken, ten eerste de planten zelf wat je daarmee allemaal kan mee doen en hoe ze de kwaliteit laten behouden. Iedereen kent het merk Etos en dat het voor iedereen wat wils is zelfs voor de mensen die het niet breed hebben. Ook met name de feestdagen die eraan komen ziet het erg luxe uit, denk aan je koopt wat aantal producten uit deze lijn en verzamel in een mooi mandje bijvoorbeeld.

De producten die ik vandaag liet zien vind ik erg fijn, zelfs de geuren ruik je erg goed en het staat ontzettend leuk in je badkamer.

Mocht je nieuwsgierig zijn over de anderen producten uit de nieuwe lijn van Etos samenwerking met Hortus Botanicus klik hier op deze link http://seeyanext.nl/?p=3883 want daar staan alle producten met prijzen erbij. Tenslotte is het ook de moeite waard om te bekijken hoe mooi en luxe ze eruit zien.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.