Beauty

Etos Sensitive & Volume Mascara’s

DSC_3391

De verbeterde formules, vernieuwde borstels, een prachtige verpakking en een geweldig resultaat; dat is waar de nieuwe mascara-collectie van Etos voor staat. En niet te vergeten met de zachte prijs die je van Etos gewend bent. De collectie telt maar liefst 17 verschillende mascara’s, zodat er voor iedereen een perfecte match is.

Ik mocht van Etos 2 verschillende mascara’s uitproberen. De sensitive volume en de volume mascara. Tuurlijk ben ik altijd wel benieuwd naar of ze het waar maken wat ze beloven. Dat is zowel bij budget en high end make up producten.

Ik begin eerst met sensitive volume. Het uiterlijk ziet er clean en mooi uit. Door het witte omhulsel met daarop zilveren letters erop en door ook met het zilveren dop. Deze mascara geeft aan dat die jouw wimpers de perfecte volume, zonder klonten en geschikt is voor gevoelige ogen zijn.

DSC_3393

De borstel is vrij simpel en de haren van de borstel zitten goed uit elkaar.

DSC_3394

Tijdens het aanbrengen vond ik erg fijn. Het geeft geen klonten af tijdens het aanbrengen, wat de meeste mascara’s dat wel doen. Maar of die volume geeft? Hmm ik ben daar niet zo zeker van. Zelf vind ik het subtiel eruit zien.

DSC_3407 DSC_3403

De volume mascara ziet er vrijwel simpel uit. Zwarte verpakking met witte letters waarop duidelijk op staat volume mascara. Deze mascara geeft aan dat die jouw wimpers de perfecte volume geeft zonder klonten.

DSC_3398

Deze borstel is ook vrijwel simpel, verder niks op aan te merken.

DSC_3401

Hier wordt ik wel blij van omdat deze meer de volume geeft dan de sensitive mascara. Ook geeft hij inderdaad geen klonten af tijdens het aanbrengen.

DSC_3396 DSC_3397

Wat is mijn oordeel over deze 2 mascara’s van het merk Etos? 

Ik begin bij de sensitive volume. De verpakking zelf is mooi wat ik al eerder al aangaf. Zo kun je ook gelijk zien dat het voor de gevoelige ogen is. Aangezien ik weleens gevoelige ogen heb vanwege mijn allergie, vond ik deze mascara goed werken. De enige nadeel vind ik als je ogen best wel veel traant vanwege je allergie of iets anders, dan is dit mascara wat ik vandaag aan jullie laat zien eigenlijk niet geschikt. Wel is er in dezelfde variant waterproof te koop. Dus dan zou ik bv de volgende keer de anderen variant moeten kopen in het waterproof. Ook is deze in het kleur bruin te verkrijgen.

Volume vind ik subtiel maar mijn wimpers zitten wel uit elkaar, zodat niet alles aan elkaar plakt. Borsteltje is fijn om mee te werken lekker simpel qua vorm.

De prijs hiervan is € 5,99 euro.

Volume mascara vond ik wat beter dan de sensitive mascara. Omdat qua volume dat hij geeft vind ik ook beter eruit zien. Borsteltje is ook vrij simpel geen moeilijkheden. Ook dit mascara wat ik vandaag laat zien is ook niet waterproof. Wel is er in waterproof te verkrijgen.  De verpakking zelf is ook erg vrij simpel en duidelijk. Is verkrijgbaar in  brown, purple, blue, green en waterproof.

De prijs hiervan is € 3,99 euro.

Beiden vind ik een goede budget mascara’s, maar als ik moet kiezen welke van deze twee. Dan wordt het toch de volume mascara.

Wat is jouw favoriet budget mascara en heb je al iets van het merk Etos geprobeerd?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Fijne prijsjes voor de mascara’s! Mijn voorkeur zou ook uitgaan naar de volume versie!

    1. Hi Tamara, het is inderdaad fijne prijsjes en bovendien is de kwaliteit niet slecht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.