Beauty

Etos Volume Mascara Waterproof

2016-11-16-15-20-24-251
Zomaar een mascara kopen maak niet uit welke merk, pas niet bij mij in het straatje. Aangezien ik best wel rechte wimpers, ben ik toch kieskeurig in het vinden van een goed mascara die mijn wimpers gehele dag mooi omhoog houdt.

Deze week was ik bij de Etos en zag dat ze van hun eigen merk een staande display hadden staan. Met hun limited edition make-up producten voor de feestdagen. Aaah waarom hebben ze niet de heel het jaar zulke leuke limited edition producten in plaats van alleen voor de feestdagen? Dan heb ik niet alleen over Etos hoor. De verpakking zelf al vind ik altijd zo leuk of mooi uitzien! Maar goed terug bij de Etos limited edition make-up producten. Zo hadden ze oogschaduw palette in 3 varianten, mascara alleen in het kleur zwart met of zonder waterproof, highlighter, lipsticks en misschien ben ik nog wat producten vergeten op te noemen.

Ik heb gekozen voor de mascara omdat ik toch benieuwd naar was en ook omdat er een waterproof variant er was. Want ja met mijn rechte wimpers kan ik alleen maar een mascara kopen op waterproof, zodat die mijn wimpers omhoog laat blijven de hele dag.
Alle verpakkingen zagen rosé goud uit. Prachtig om te zien en feestelijk natuurlijk. De verpakking van de mascara zelf staat er duidelijk op wat het is en van welke merk.
2016-11-16-15-20-24-251

Hier zie je de mascara borstel. Simpel maar toch een royale borstel.
2016-11-16-15-21-39-570

Erg makkelijk en fijn aan te brengen. De kleur zwart is niks mis mee, maar dan de grote vraag. Werk deze mascara voor mij wimpers? Ik zeg JA! Natuurlijk ben ik toch altijd bang dat een mascara voor mij niet werkt. Ongeacht welke merk ik ook neem zowel budget tot high end. Maar van Etos ben ik tevreden mee uit hun limited edition. Ook geef hij volume zoals ook op de verpakking staat.
dsc_6307

De Etos volume mascara kost € 5,99 euro en is tijdelijk te verkrijgen. Dus als je net als ik rechte wimpers heb en opzoek naar een betaalbare mascara (die helaas tijdelijk is te verkrijgen uit hun limited edition) dan zou ik dit zeker aanraden.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

  1. Wat een prachtige verpakking zeg! Ik heb deze collectie nog helemaal niet gespot in de winkels maar ik ben nu al erg nieuwsgierig.

  2. Klinkt goed! Ik ben op dit moment helemaal verliefd op ééntje van Tarte Cosmetics maar voor deze prijs ziet ie er echt goed uit 🙂

  3. Nu ben ik ook benieuwd naar de rest van de collectie! Snel eens gaan kijken 😀 vind deze in ieder geval mooi 🙂

  4. Ik vind vooral de verpakking zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.