Persoonlijk

Mijn favoriete dagelijkse make-up producten


Ben je benieuwd wat mijn favorieten dagelijkse make-up is? Lees dan snel door en je zult het zien welke make-up producten ik gebruik. 😉

Alle eerste I heart makeup chocolate palette, death by chocolate. Super mooie nude tot donker paars/ zwarte kleuren zitten erin zowel mat en shimmers. Eigen lijk ook wel erg handig want je kunt zowel dag en een avond look mee maken. Wat ik ook zo geweldig vind van dit palette, is dat het naar chocolade ruikt en hoevaak je ook gebruikt je blijft het ruiken.

Foundation Stay Fit! van Maybelinne. Deze foundation belooft dat je gedurende dag mat uitziet en dat je poriën ook niet ziet. Ook vind ik dat het goed dekt en ik gebruik kleur nr.130 beige.

All about matt van Essence. Je ziet dat ik met heel veel liefde deze poeder gebruikt. De naam zegt het al, nadat je foundation, concealer enz. heb opgedaan doe ik dan afpoederen met een matte witte poeder.

Wenkbrauw poeder van Christian Faye. Het lijkt wel of dit product niet opgaat. Niet dat ik het erg vindt, maar ik heb hem al ongeveer een jaar. Maarja dat mag ook wel voor het geld € 29,95 euro.

Twee highlighters van Max & More van de Action. Dit wissel ik natuurlijk af, de ene keer de nude kleur en de andere keer de pink kleur. Daar heb ik laatst een review geplaats. Dit is écht een aanrader, want ik zelf ben er dol op! Ik gebruik dan niet alleen voor als highlighter op mijn jukbeenderen, maar bij mijn wangen als bronzer, blush en highlighter in één.

Mascara Sensational waterproof van Maybelinne. Dit is toch wel écht mijn favoriet op mascara gebied.

De Rimmel contour kit van Kate. Ik heb in de kleur Coral Glow. Zelf gebruik ik meer voor de bronzer zoals je ziet heb ik al de pan geraakt.

Stay all day 16h concealer van Essence. Ik heb eigenlijk tot nu toe niet eens opgelet of het wel werkelijk 16h goed blijft zitten. Maar goed ik heb dan ook geen 16h concealer op. Naast die 16h werkt het bij mij hartstikke goed en voelt fijn aan.

Lip colour balm van Clinque. Vergeten op de foto te zetten. Maar daarvan heb ik ook een review over geschreven. Zelf ben ik erg tevreden over deze lip balm, vooral nu dat we in een winter periode zitten.

Wat zijn jouw favoriete dagelijkse make-up producten?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Mooi! Ik gebruik veel van Clinique en Chanel, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.