Persoonlijk

Genomineerd Voor Liebster Award

liebster1
In het zonnetje gezet worden wordt iedereen blij van, én zo ik ook! Al zijn het grote of kleine dingen waarvan ik blij van wordt. Ze zeggen toch ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’.  En zo ben ik namelijk genomineerd door Claudia van Beautytag. Voel me zeker vereerd door haar dat ze mij o.a. heeft benoemd. Dus Claudia dankjewel voor je nominatie!

Voor degene die nog niet weten wat Liebster Award is, dat is virtuele award voor beginnende bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Ik kan me goed voorstellen voor de lezers die mijn blog volgen mij beter wilt leren kennen. Laat ik snel de vragen voor jullie beantwoorden en ik hoop dat jullie daarna mij ietsje beter heb leren kennen. 😉

Hoe ben jij je blog begonnen?
Het begon eigenlijk allemaal dat ik iets voor mijn eigen wilde gaan beginnen, dus sieraden & dames kleding verkopen. Maar er kwam zoveel bij kijken dat ik het niet meer zag zitten. En in die tijd zat ik ook niet lekker in mijn vel en kreeg toen een burn out waardoor ik mijn full time werk niet meer kon uitvoeren. Langzaam ging het weer een stukje bij beetje beter en ik had tijd over. Ondertussen had ik mijn naam dus SeeYaNext nog en toen dacht ik ja waarom ga ik niet bloggen. Want ik vondt het ook zonde om die naam weg te doen.

Hoelang bestaat je blog al?
Moest het even terug zoeken wanneer ik voor het eerst ging bloggen. Ik blog al vanaf 21-10-2014 dus de tijd is zo voorbij gevlogen.

Wat doe je naast het bloggen, werk je of studeer je nog?
Naast bloggen werk ik ook voor een postbedrijf, waar ik ontzettend naar me zin heb. Ik zorg dat de bezorgers de goede poststukken krijgen voor hun wijk.

Met wat voor camera maak jij je foto’s?
De meeste van jullie zullen wel denken met een professionele camera. Maar nee, ik doe alles met mijn mobiel Sony Xperia. Tegenwoordig hebben alle mobieltjes een goeie camera opzitten en zo ook die van mij. En het is ook erg belangrijk waar je foto’s ga maken ivm goede daglicht. En natuurlijk is het altijd beter dat je een professionele camera heb, maar hoe mijn foto’s eruit zien ben ik best wel tevreden over.

Hoe kom je aan inspiratie?
Soms heeft iedereen weleens dat je even geen inspiratie heb. Doordat ik ook weleens even geen inspiratie kijk ik weleens in mijn kast(en) waarvan ik een review kan over doen. Of ik ga even de stad in en ook lees ik natuurlijk anderen bloggers waar hun over hebben. Of ik neem even een break out dat ik even niks aan mijn blog ga werken.

166990_thumb_612x208

Over welke onderwerpen lees je het liefst?
Dat kan bij mij alle kanten uit dat hoeft voor mij niet speciaal over beauty te gaan. Soms wil ik weleens goed in verdiepen hoe bijvoorbeeld een bepaalde programma werkt voor de computer. Dat vind ik zelf ook altijd handig om te weten hoe & wat. Maar ook bij beauty product als ik iets niet weet wat erin zit dan ga ik het ook uitzoeken.

Wat is je favoriete vakantieland?
Hmm mijn favoriete vakantieland dat is…weet ik eigenlijk niet. Dat komt omdat ik snel ergens thuis voel. Ik ga net zo liefst naar Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Waar ik nog zo graag naar toe zou willen is naar New York.

Wat doe je buiten het bloggen het liefst in je vrije tijd?
Dansen en yoga. Maar ook gezellig afspreken met vriendinnen om ergens wat te eten of bij elkaar op de koffie.

Wat wil je komend jaar bereiken met je blog?
Ter informatie voor anderen meiden of vrouwen vind ik erg leuk om te laten weten wat er binnenkort op de markt komt. Maar ook de vergeten producten die al langer in de assortiment zitten vind ik ook leuk om eens in de kijk te zetten. Meer bezoekers is ook altijd welkom 🙂 en ik hoop dat ik ook meer mag gaan samenwerken. Alles wat op mijn pad komt is allemaal mooi mee genomen, zoals dat ik nu ambassadeur ben voor Clinique. Ik zie dit nog steeds als mijn hobby en ik doe dit ook erg graag.

Waar zie je jezelf en je blog over 5 jaar?
Zover kijk ik niet vooruit. Mijn motto is dan ook leef vandaag en morgen zien we wel verder. Maar als ik nog allemaal naar me zin heb, doe ik nog steeds bloggen. En elke keer kijk ik of er iets aangepast moet worden aan mijn site, want af en toe wat veranderen kan geen kwijt. Dus ik zit voorlopig niet stil.

Vijf willekeurige feitjes over mij:
1. Heb allergie voor hooikoorts & huisstofmijt.
2. Ik kom graag optijd voor mijn afspraak.
3. Doe graag playstationen, ook al heb ik er nu niet één thuis staan.
4. Auto rijden doe ik erg graag.
5. Mijn 2e motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

And the nominees are!
Jáááá en wie ga ik nou eens nomineren? Er zijn al zoveel bloggers die al genomineerd zijn. Maar die ik ga opnoemen zijn Lariesa thebeautynerd, Jasmine Cherishday, Janine Emma janiinemma, Melikebeauty  melikebeauty en Michelle Loembos. Voor degene die voor het eerst genomineerd zijn voor de Liebster award wil ik zeggen alvast veel succes en ik kijk er naar uit om jullie blogpost te lezen!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

10 Comments

 1. Superleuk dat je bent genomineerd en leuk om te lezen wie er achter deze blog zit 🙂

  1. Dankjewel Astrid! 🙂 Altijd leuk toch? om iemand beter te leren kennen wie achter deze blog zit. Ik hoop dat jij ook ooit wordt genomineerd door één van anderen bloggers voor de Liebster Award!

   1. Ah dat is lief van je, dat zou ik ook zeker leuk vinden!

 2. Wat leuk je antwoorden op de tags. Zo leer je elkaar toch beter kennen en iedereen heeft zo zijn eigen verhaal, Je tweede motto een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is ook mijn tweede motto. Ga zo door! X

 3. Wat leuk je antwoorden op de tags!! Leuk om te lezen hoe je begonnen bent. Zo leer je elkaar toch beter kennen en iedereen heeft zo zijn eigen verhaal.! Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is ook mijn tweede motto!! X

  1. Aah dankjewel Claudia! Jij ook hartstikke bedankt 😀 Ja is ook erg leuk om zo elkaar beter te leren kennen. Leuk om te horen dat ook jouw motto is. X

 4. Wat super lief dat je mij nomineerd!!! Dat waardeer ik echt! Echt heel leuk om dit te lezen en inspirerend dat je ondanks een tegenslag er juist iets heel positiefs van gemaakt hebt. Ik lees je blog altijd heel graag en ik vind het heel leuk dat ik je op deze manier nog iets beter heb mogen leren kennen!

  1. Graag gedaan hoor Melike! Heb vandaag van jou ook gelezen en ook erg leuk om zo elkaar beter te leren kennen! X

 5. Vind de verschillende vragen van deze award altijd zo leuk! Leuk om te lezen hoe je begonnen bent. Mooi motto!

  1. Dankjewel Mariska! 🙂 Leuk om te horen dat je het leuk vondt om mij beter te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.