Persoonlijk

Getrouwd!


Raamtekening gemaakt door mijn zusje Cindy. ⇑ Ik was verrast toen ik dat zag bij mijn moeder thuis. Super leuk gedaan! 🙂

Wij zijn getrouwd op 18-8-2018 op een zaterdag. Prachtig weer, niet te warm en gelukkig droog. Het enigste waar ik geen controle over kan krijgen. Ik was die dag om 6:00 uit bed en vertrok rond 7:15 naar mijn moeder thuis. Eenmaal daar ging ik al gelijk mijn make-up doen en rond 8:00 stond de kapster voor de deur. Oeps ik had mijn eigen vergist, ik dacht dat de kapster om 9:00 zou zijn i.p.v. 8:00. Gelukkig moest mijn moeder ook haar haar laten doen door de kapster en ging zij als eerst, zodat ik rustig mijn make-up kon doen. Rond 11:30 kwam de bloemist mijn bruidsboeket en de corsages afleveren.

Mijn bruidsboeket

De spanning was er die ochtend bij mij niet. Pas toen Patrick mij kwam halen met zijn sportieve Maserati GranTurismo MC Stradal. Ik hoorde hem begin van de straat al aan komen rijden. Ik stond in de woonkamer te wachten tot hij de woonkamer deur open deed. Op dat moment was ik wel zenuwachtig. Toen we elkaar zagen in onze trouwkleding was dat een heel  leuk moment. Zo had ik niet verwacht dat hij een roze stropdas aanhad. Maar, al met al vond ik hem prachtig uitzien in zijn driedelige pak! Mijn trouwjurk vond hij ook prachtig bij mij staan.

ME!!! 😀 😀 😀

Om 13:00 gingen wij trouwen bij de Lodge Visdonk. Een prachtige locatie vlak bij de natuur, waar je tevens ook mooie (trouw)foto’s kan maken. Wij hadden besloten zowel de ceremonie en het feest alles op één locatie te houden. Handig voor alle gasten en voor ons zelf. Onze trouwambtenaar had voor ons een leuk verhaal van gemaakt waardoor iedereen inclusief wij zelf erg om moesten lachen. Na onze ceremonie was het taart aansnijden. De meeste mensen weten dat Patrick nooit taart eet. Behalve deze dan, want wij hadden bij de taarten maker onze wensen door gegeven wat wij wilden en natuurlijk van tevoren ook al geproefd om te keuren.  Na het taart snijden en wat gedronken te hebben, ging ik samen met mijn man en met de fotograaf naar de locatie om onze trouwfoto’s te laten maken.

Onze naked wedding cake

Nog steeds klinkt het gek als ik zeg “mijn man”, maar ook ben ik tegelijk erg blij mee. Misschien wel gek dat ik het zeg, maar ik heb het idee sinds dat wij getrouwd zijn dat we nóg verliefder en nog meer van elkaar aan het houden zijn. Klinkt misschien ook wel klef, maar zo ervaren wij het. We stappen in een nieuw hoofdstuk van onze leven met elkaar.

Onze trouwringen

Na het maken van onze trouwfoto’s was het tijd voor de middagreceptie, daarna diner, avondreceptie en het feest. De avond  werd o.a. verzorgd door Boden-Events, HB Max en Ultra Music. Ook hadden we een zanger Joost van Ekeren. De foto’s werd gemaakt door Koert van As. Wij bedanken al deze mensen die ervoor gezorgd hebben dat onze dag was geslaagd!!!

De dag was zo voorbij gevlogen! Waar wij in één jaar alles hadden voorbereid is op één dag klaar. Zelf vond ik super jammer dat ik niet met iedereen had kunnen kletsen. Soms had ik mij verontschuldigd, maar gelukkig hadden ze daar begrip voor en ze zeiden ook dat ik daar helemaal niet druk moest om maken.  Het aller belangrijkste was dat wij ontzettend van onze mooie dag hebben genoten!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.