Beauty

Glam Bronze GG Cream

DSC_2291
L’Oréal komt met een Glam Bronze GG cream.
Nu hadden we al de BB & CC cream maar wat is nou het verschil tussen al deze gezicht crèmes?

De BB staat voor Blemish Balm  is een moisturizer, foundation & zonbescherming in één.
Het aantal eigenschappen varieert per BB van 5-in-1 tot wel zeven of acht.
Egaliseert, hydrateert, beschermt, corrigeert & zorgt voor een glow.

CC cream staat voor Color Correcting
CC lijkt erg op BB maar pakt vooral kleurproblemen zoals een rode of vale teint aan.
Een abrikooskleurige crème helpt bij een grauwe huidskleur & groen corrigeert roodheid.

GG staat voor Genius Glow is BB en bronzer in één & belooft een Genius Glow.

Zelf ben ik dol op bronzer  & draag het heel het jaar door. Dus ik kon dit natuurlijk niet weerstaan & moest het uitproberen.

De tube zelf is ook brons van kleur & heeft een draai dop.
DSC_2292

Glam Bronze GG cream hydrateert de huid 24 uur & heeft bronzing micropigmenten die zich aanpassen aan de huidtint. De GG cream corrigeert imperfecties & zorgt voor een natuurlijke, egale teint zoals een BB cream. GG cream biedt ook bescherming tegen de zon SPF 25.

De cremé zelf is bruin van kleur.
2015-06-02_10.18.14

Heb van mij zelf een licht getint huid. Toen ik eenmaal de GG cream had aangebracht, was mijn eerste gedachte wat donker. Maar langzamerhand begon de crème zijn werking te doen en paste aan mijn huidskleur. Eigenlijk best wel grappig dat zoiets kan.

Zelf ben ik tevreden met het resultaat alleen de glow moet ik nog zoeken. Verder smeert het erg fijn, je doet er zuinig mee & zit in een handige tube.

De GG cream 30ml is al te verkrijgen o.a. bij de Kruidvat & Douglas & kost € 14,99 euro.

Wat vinden jullie van de GG cream?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

 1. Heb het ook geprobeerd, maar helaas, het vlekt heel erg. Ik kan het niet egaal op mijn huid krijgen. Moet er een dag creme onder? Of juist niet? Wat ik ook doe, het gaat niet. En gebruik je het met een kwast, of met de vingers? Ik vind het een mooie creme, mooie kleur ook, maar jammer dat het mij niet lukt om egaal op de huid te brengen. (69 jaar is mijn leeftijd)

  1. Hoi Dinah,

   Wat jammer dat het bij jou erg vlekt. De BB cream is een dag creme en een lichte foundation in één. Zo als met de hele warme dagen, wil je toch een foundation op willen hebben maar niet zozeer erg dekkend dan is de BB cream een alternatief.

   Een GG cream is eigelijk het zelfde als de BB cream. De enigste verschil is dat de GG cream een bronzer in heeft zitten. Zodat je een zon gebruinde look krijgt.

   Nee ik doe geen extra dagcreme eronder, omdat er al in deze zowel de BB & GG cream producten al dagcreme inzit.

   Enigste nadeel is als je met je vingers aanbrengt dan krijg je een ongelijkmatig effect. Doordat je vlekken krijg zoals jij dat nu aangeeft. En ook gebruik je meer dan het nodig is. Zelf gebruik ik een kwast van het merk Real Techniques expert face brush.Ik doe dan op mijn kwast de BB of GG cream op en dan verdeel ik door met stippen aan te zetten op mijn gezicht. Dan doe ik met ronde bewegingen met mijn kwast de creme uitsmeren. Doordat ik met een kwast werk krijg je het mooi egaal. Mocht je toch voor een kwast willen proberen dan raadt ik je de Real Techniques expert face brush aan. Die kosten rond de €14,- euro / €15,- euro, je hebt er langer plezier van en het is van een goede kwaliteit.

   Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen door mijn advies en mocht je nog meer vragen hebben dan hoor ik het graag! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.