Lifestyle

Hieperderpiep Hoera!!!

2015-07-20-15-36-34-176

Goedemorgen allemaal!!!
Vandaag geen ootw want het was best wel een drukke week geweest o.a. me huis schoonmaken, boodschappen doen ivm mijn verjaardag. Maar vandaag wil ik jullie wel graag laten zien wat ik allemaal heb gekregen.

Afgelopen zaterdag 18 juli was ik jarig geweest & ben 28 jaar geworden. Wat vliegt de tijd voorbij zeg! Ik had al vrijdagavond al visite en zaterdag zowel in de middag & in de avond ook visite. Naast dat ik erg gezellig verjaardag heb gehad waren ook mensen die ook uitgenodigd waren maar niks lieten weten of ze wel of niet kwamen & die dan ook niet kwamen opdagen. Erg vervelend o.a. met boodschappen. Terwijl ik zelf een kleine moeite vind om toch iets te laten weten maarja helaas bestaan er zulke mensen. Herkennen jullie dat ook?

Zelf kook of bak ik graag wat lekkers voor de visite. Hier heb ik op de eerste foto vulling gemaakt voor de bladerdeeg. De vulling bestaat uit kip, doperwten, worteltjes, knoflook & selderie & uit. Erg simpel om te maken & erg lekker.

DSC_2819     DSC_2820

Onze bewaker voor de drank haha & een lekkere kersenflap van de Albert Heijn!!

DSC_2834     DSC_2831

Van mijn vriend kreeg ik dit mooie portemonnee van By Lou Lou, zelf had ik al één in het zwart maar was tijd voor een nieuwe. Lekker zomers geurtje van Roberto Cavalli Paradiso.

DSC_2846

Zelf heb ik een bos anjers & een ketting met een mooi licht blauwe steen eraan aan mezelf cadeau gegeven. De ketting komt trouwens van Bijou Brigitte.

DSC_2854     DSC_2847

Dit heb ik van de buurvrouw gekregen een schat van een mens. Wat ziet dit pretty uit!

DSC_2855

Van mijn moeder, zusje & broertje kreeg ik dit mooie bos pioenrozen & een leesboek. Zelf zijn het mijn favoriete bloemen & niet te vergeten de anjers.

DSC_2853

Van mijn beste vriendin kreeg ik dit leuke bekers met een riet erin, smoothie recepten boek handig om in die bekers te doen. En een  boekje over vriendschap erg leuk om te lezen.

DSC_2852

De tante & een nicht van mijn vriend kreeg ik dit leuke make up spullen o.a. van Essence, MUA & Gosh. Hiervan ga ik zeker ook een review over schrijven. Ook zat er een leuke armband bij & een handige zwarte tasje.

DSC_2850 DSC_2849

Ben er erg blij mee & vooral de mensen die er waren voor de gezelligheid. Bij deze wil ik ze nogmaals bedanken. Ook wil ik aan de mensen bedanken op de sociale media voor hun felicitaties. Op naar de volgend jaar!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Lisanne says:

    Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad! Wat ben je enorm verwend zeg haha. Hoe maak je die driehoekjes van bladerdeeg?

    1. Hoi Lisanne 🙂 Ja he dat is het ook wel o.a. één van de leukste dingen om cadeautjes te krijgen 😀 De bladerdeeg zijn al vierkant van zichzelf, laten ontdooien & dan pak je bv rechts boven het punt en die trek je naar beneden naar het linkse punt onderaan. En dan de randjes met een vork aandrukken. En voila je hebt een driehoek 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.