Beauty

I Heart Chocolate Pink Fizz

2016-04-22-13-21-43-723
De chocolade waren weer in de aanbieding! Hahaha nee hoor de wel bekende budget chocolade oogschaduw paletten lagen weer bij de Kruidvat. En dit keer allemaal de kleuren van de collectie van I Heart MakeUp. Zo heb ik al de donkerste palette ook wel de Death By Chocolate genoemd. En daarvan heb ik ook een review van geschreven zie hier link I Heart MakeUp Chocolate versus al in bezit. Al een lange tijd wilde ik de roze variant dus de laatste oogschaduw palette die is toegevoegd aan hun collectie. Nu lag deze gewoon bij de Kruidvat dus ik kocht hem en ga hem gauw uitproberen.

Hoe cute ziet dit eruit?! Een chocolade reep die ook nog eens roze uit ziet. Zoals je ziet heet deze oogschaduw palette Pink Fizz. Ook de verpakking omheen vind ik speels uitzien.
2016-04-22-13-21-43-723

Op de achterkant van de verpakking had ik wel verwacht dat ze de kleuren wel erop stonden. Maar helaas is het alleen maar chocolade blokjes. Zelf was het wel handig geweest. Ook omdat er geen testers waren en de meeste gaan toch de doosjes openen. Waarvan opgegeven moment niet meer clean of nieuw uitziet.
2016-04-22-13-23-40-515

En zo ziet het eruit als ik de verpakking omheen eraf haal.
2016-04-22-13-22-44-159

Als ik de palette open doe zie ik ook hier dat een doorzichtige plastic ligt met daarop de kleur namen. Wat ook leuk is om te zien wat voor namen ze hebben gegeven.
2016-04-22-13-24-25-822

Er zit een grote spiegel en een dubbelzijdig applicator bij. Zelf gebruik ik de applicator niet, maar die laat ik gewoon in liggen.
DSC_4866

De swatches van de eerste rij vanuit de oogschaduw palette van links naar rechts kleurnamen Champers, Drink, Flute, Sparkling en Toast.
DSC_4868

Dit is de tweede rij van links naar rechts kleurnamen Bubbles, Girl, Party, Elegant, Celebrate en Truffle.
DSC_4872

En tenslotte de derde rij van links naar rechts kleurnamen Rosy, Cork, Pop France en Pink Fizz.
DSC_4875

De eerste rij kleuren zijn meer koele tinten. Ik vind de tweede rij de kleuren het mooist uitkomen op mijn arm. Ziet als metallic uit en ben er ook zeer tevreden over.

Ik heb de kleuren Champers, Sparkling, Rosy, Girl en Pop gebruikt.
2016-04-22-13-26-32-852    2016-04-22-13-27-41-818

De kleuren die ik heb gebruikt geeft een mooi zachte uitstraling. Ook tijdens het aanbrengen had ik bijna geen fall outs.
2016-04-22-13-26-08-944

En nu is natuurlijk tenslotte dé grote vraag waar ruikt deze oogschaduw palette naar? 
Nee het ruikt niet naar chocola maar naar….AARDBEIEN! Wat ik ook erg verrassend vind van zulke oogschaduw palette’s dat het ergens naar ruikt. En dat maakt ook weer extra leuk.

Ze zijn al te koop bij de Kruidvat en ik zag ze ook bij de Trekpleister liggen voor € 7,99 euro.

Welke chocolade oogschaduw palette variant heb jij?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

11 Comments

 1. Wat grappig dat hij naar aardbeien ruikt. Dat zou ik ook echt niet verwachten. De kleuren zien er echt mooi en zacht uit. Lijkt mij echt een mooie palet. Ook super mooi gedaan je look!

  1. Ja het is in ieder geval anders dan chocola 😉 Zulke paletten zijn ook erg fijn in gebruik.

 2. Ik zag het vanmiddag pas in de reclamefolder en wil ze oooook! Ziet er goed uit en staat je prachtig

  1. Hahaha snap je volkomen Jolanda!

 3. Wat ziet deze er mooi uit! Ik heb zelf het I Heart Chocolate palette en dat is mijn favoriet! Misschien toch maar eens kijken naar deze variant want ik vind de kleuren prachtig!

  1. Hi Catherine, Zeker een moeite waard om die andere varianten te bekijken 😉

 4. Ik hou van dit soort palette’s ziet er goed uit! liefs

  1. Dankjewel Rachel!

 5. Aah hij ruikt naar aardbeien! Zo leuk! Ik ben en blijf echt fan van deze palettes 😀

 6. Aaah daar is de review al! Je bent snel! Wat ziet hij er mooi uit! En gaaf dat het naar aardbeien ruikt 🙂 Je hebt een mooie natuurlijke look gemaakt hoor.

  1. Jaaa zit niet stil Astrid! 😉 En ik was erg blij met deze palette dat ik gewoon zin in had om werk van te maken. 🙂 Ben ook erg benieuwd naar jou palette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.