Beauty, Fashion, Lifestyle, Verzorging

Keune Color Craving & OPI Color Paints

Color-Craving_Keyvisual_RGB

Breng opvallende kleuren terug in de donkere dagen met Keune en OPI! Speciaal voor de creatievelingen die op durven te vallen hebben Keune en OPI lijnen ontwikkeld voor speels haar en artistieke nagels. Experimenteren met kleuren was nog nooit zo leuk!

Voor iedereen met een passie voor kleur lanceert Keune Color Craving; een nieuwe lijn modetinten met directe pigmenten. Keune Color Craving is een complete lijn bestaande uit acht kleuren. Deze tinten variëren van zachte pastels tot uitgesproken felle tinten, die geleidelijk vervagen. De Color Craving kleuren kun je laten aanbrengen bij een Keune kapper. Hierna koop je zelf jouw favoriete kleur, zodat je de kleur(en) na je kappersbezoek gemakkelijk thuis kan onderhouden. Afhankelijk van de kleur en de conditie van je haar was je Color Craving gemiddeld na 8 wasbeurten weer uit.

Keune-Color-Crave-E24_95

Keune Color Craving 150ml per stuk € 24,95 euro.

Sfeer02

Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen nail designs met de innoverende lakken uit de OPI Color Paints collectie. Door de verschillende lakken te mengen en met laagjes te werken, kunnen de leukste one-of-a-kind nail art looks gecreëerd worden.

De innovatieve, baanbrekende formule van ColorPaints maakt het mogelijk om geweldige nail designs te maken met levendige, transparante kleuren! Nail art was nog nooit zo eenvoudig toe te passen. Probeer te werken met laagjes of marbling om telkens weer een unieke look te creëren.

NLP25_IndigoMotif NLP22_PenandPink NLP21_ChromaticOrange NLP20_PrimarilyYellow NLP19_SilverCanvas NLP27_LandscapeArtist

OPI Color Paints 15ml per stuk € 14,95 euro.

De producten zowel OPI & Keune zijn al te verkrijgen http://www.opi.nl & http://www.keune.com/nl/Nieuw/Color-Craving#.VmWRrliFPrc.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Jammer dat de haarkleuring er eigenlijk best snel weer uitgewassen is! Ik zou er graag wat leuks mee hebben gedaan. Maar die nagellakjes maken me heeeel nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.