Fashion

L’Óreal Hair fashion night


In samenwerking organiseert L’Óreal Professionel op 8 juni 2018 Hair Fashion Night. Bij deze heeft  L’Óreal Professionel aan mij gevraagd of ik via een artikel op mijn blog aandacht wil schenken.

Het is de derde keer dat L’Óreal Professionel samen met partnersalons een inspirerende avond organiseert voor alle fashion loving vrouwen van Nederland. Op deze avond kan je bij alle L’Óreal salons terecht voor een Color & Styling van 30 minuten.

Dit jaar introduceert L’Óreal Professionel de Colorful Hair Flash Pro haar make-up. Dit is een eendaagse wash out die niet afgeeft en is beschikbaar in elf kleuren. Daarnaast hebben ze limited edition producten ontwikkeld van de stylingslijn Tecni.Art, die ontworpen is door graffiti-artist Stuart Semple, ter ere van het 25-jarig bestaan van de lijn.

Wat hebben ze o.a. aan haar producten uit hun Techni.Art lijn?

  • Spray mousse volume 3
  • Depolish  voor rough effect 4
  • Shampoo Inforcer B6+Biotin
  • Conditioner Inforcer B6+Biotin
  • Masker Inforcer B6+Biotin
  • Powermix Shot nutri

Je kunt het effect van deze haarkleuring al testen via hun vernieuwde Style My Hair app. De app is uitgebreid met een 3D color functie om een nieuwe haarkleur te proberen op jouw eigen haar.

Iedereen kan hun gratis color & styling boeken om bij een salon naar keuze een nieuwe look te krijgen. Kortom een leuke avond om aan het weekend te beginnen met vrienden en vriendinnen. Het boeken van de Color & Styling kan via hun website.

Op YouTube vind je een korte impressie van de Hair Fashion Night van 2017.

Dus boek gauw een plekje voor jouw vrienden, vriendinnen en natuurlijk voor jezelf. Want vol is vol.

Na zo’n leuke make-over wil je natuurlijk delen met je vrienden op social media en daar wil L’Oréal ook een deel van uitmaken.

Hoe?gebruik de:

#HFN18
#LOREALPRO
#ONLYINSALON

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.