Beauty

Make- Up Revolution Fortune Favours The Brave

2016-07-04-16-06-13-528Hebben jullie dat weleens als je iets ziet wat je graag wilt hebben, maar het is hier nog niet te verkrijgen? Nou dat had ik met deze oogschaduw palette van MakeUp Revolution Fortune Favours The Brave. Al aantal keren zag ik op Instagram voorbij komen, dat ik bij mij eigen dacht die moet ik hebben in mijn make- up stash. Nu is het zover eindelijk heb ik hem hoor! Vandaag review ik natuurlijk voor jullie uit.

Goud is ook één van mijn favoriete kleuren. Daarom vind ik de verpakking ook erg mooi en strak uitzien. Ook zit er middenin een logo op. De oogschaduw palette heet Fortune Favours The Brave ontworpen door BritshBeautyBlogger. Zelf ken ik haar niet, maar heb nadien wel haar website bezocht. 2016-07-04-16-06-13-528

Op het achterkant zie je alle 30 verschillende kleuren afgebeeld. Van roze, bruin, groen, blauw, paars, zwart en wit.
2016-07-04-16-05-44-224

Oogschaduw palette uit de verpakking gehaald en zo ziet het oogschaduw palette zelf zo eruit. Met grote spiegel wat altijd handig is en een doorzichtige plastic cellofaan met namen erop. Dus elke kleur heeft zijn eigen naam. Af en toe weet ik niet of ik het plastic cellofaan moet behouden of weggooien. Meestal laat ik het gewoon inzitten. Wat doe jullie meestal ermee met een plastic cellofaan?
2016-07-04-16-06-47-664

Hier zie je de kleuren goed. De kleuren die een marble effect hebben die vind ik ook zo mooi uitzien! Ook zit er een dubbelzijdige kwast erin.2016-07-04-16-07-05-522

De foto’s met swatchs. De bovenste twee foto’s zijn wel in daglicht gemaakt, maar de andere twee foto’s beneden die zijn ook in het daglicht gemaakt maar dan met de zon erbij. Vandaar dat de laatste twee foto’s wat warm uitzien. Sommige kleuren zien er goed gepigmenteerd uit en sommige kleuren vallen bij mij bijna weg. Er zitten zowel matte en shimmers kleuren in.

Deze eerste twee foto’s zijn de swatchs van de eerste twee rijen uit het oogschaduw palette.
2016-07-11-13-31-27-885 2016-07-11-13-31-56-405

En deze twee foto’s zijn van de laatste twee rijen uit het oogschaduw palette.
2016-07-11-13-32-28-204 2016-07-11-13-32-49-470

Ik vond wel even een lastige keuze welke kleuren ik zou gaan gebruiken voor mijn ooglook. Er zitten natuurlijk zoveel mooie kleuren in het oogschaduw palette en de kleuren kun je goed samen combineren. Uiteindelijk heb ik voor Peachy, Hope, Golden Coins, Lonely Planet en New World voor gekozen.

 • Peachy heb ik voor mijn oogleden gebruikt.
 • Hope in mijn arcadeboog en daarnet iets boven.
 • Golden Coins half wege in mijn arcadeboog naar buiten toe.
 • Lonely Planet voor een smokey effect.
 • New World als highlighter onder mijn wenbrauwen.

2016-07-09-14-01-34-789 2016-07-09-13-58-29-133

Super mooie zomer ooglook al vind ik dat zelf. De kleuren hebben een warme uitstraling en de highlighter ben ik ook erg zeer tevreden over. Tijdens het aanbrengen had ik ook erg weinig fall outs. Hoewel ik bij mij swatchs al aangaf dat sommige kleuren bij mij weg vallen mede door het swatchs, vind ik toch bij mijn ooglook reuze meevallen. Maar ook wil ik even bij vermelden dat het tijdens het swatchs niet altijd wilt zeggen dat hetzelfde uit komt te zien als je eenmaal op je oogleden aanbrengt.

Is het een aanrader?
Ja dat vind ik van wel, want er zitten 30 verschillende kleuren waarmee je goed kan combineren als je sommige verschillende oogschaduw kleuren tegelijk wil gaan gebruiken. Je kan zowel voor overdag en een avond ooglook van maken.

De Fortune Favours The Brave kun je ondere andere online kopen bij Makeupmusthave en Boozyshop voor € 14,95 euro.

Ik zal even ook een linkje bij zetten van BritishBeautyBlogger mocht je nieuwsgierig naar zijn.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

7 Comments

 1. Ik vind het een heel mooi palette om te zien! Echt super veel keuze 🙂

 2. Leuk dat je dit palette hebt kunnen bemachtigen zeg, hij is inderdaad erg mooi!

 3. Wat toevallig, ik review dit palette toevallig ook vandaag. Ik ben er ook heel blij mee.

  1. Jáá en ik ook! 😀

 4. Vind dit zo’n mooi palette! Fijn dat je ‘m toch hebt kunnen bemachtigen 😀

 5. Supermooi palette! Je hebt er ook een erg mooie look mee gemaakt, inderdaad heel zomers

  1. Dankjewel Jolanda! Écht een aanrader 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.