Beauty

Make-Up Revolution Vivid Baked Blush

DSC_4427
Heerlijk wakker worden met het zonnetje! Zelf daardoor kan ik alléén van genieten om zo wakker te worden. Al zitten er dagen tussen dat het bewolkt uitzag. Wisten jullie trouwens dat volgende week weekend al de zomertijd ingaat? Ja écht ik kon het zelf al niet bevatten toen ik het in mijn agenda las. Vandaag heb ik weer een review over een blush voor jullie. Zelf kan ik er niet genoeg van krijgen, maarja dat geldt eigelijk wel op alle make-up producten haha. Lees snel met mij mee.

Ik was laatst bij een Etos filiaal in mijn buurt en ging natuurlijk even rond snuffelen of ze nog wat nieuwe make-up producten hadden. En toen zag ik dat ze een nieuwe schap speciaal voor Make-up Revolution hebben bij gekregen. Dus dat is natuurlijk geweldig en dat betekent ook dat ik niet steeds via online hoeft te bestellen voor Make-up Revolution. Nu weet ik niet of het bij alle filialen van Etos deze schap al hebben.

Ik nam de Vivid Baked Blush mee want die sprak het mij het meest aan. Door de doorzichtige deksel kun je gelijk de kleur zien wat ik zelf erg handig vindt.
DSC_4426

Als ik de deksel open doet zie je dat een gebakken blush is doordat er een halve ronding heeft. De kleur die ik heb heet Bang Bang You’re Dead. Niet écht een vriendelijke naam voor een blush haha.
DSC_4428

De kleur loopt over en door elkaar van licht roze naar donker roze.
DSC_4430

De pigment ziet er op mijn arm zacht uit en ook niet al té heftig. Eenmaal op mijn wangen aangebracht ben ik erg tevreden over! Ook omdat er een mooie glow in de blush zit wat ik eigelijk niet had verwacht.
DSC_4466     2016-03-12-15-32-28-282

Wat hou ik van deze kleur en dit wordt wel één van mijn favoriete budget blush! Deze kan ik zeker aanrader als je van deze kleur hou en ook dat er een mooie glow heeft.
2016-03-12-15-30-47-365

De Make-up Revolution Vivid Baked Blush heb ik gekocht bij de Etos voor € 5,49 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

5 Comments

  1. Hij is zeker goed gepigmenteerd zeg!

  2. Wat staat de kleur mooi op je huid! Ik vind de glans ook echt heel mooi!

    1. Aaah dankjewel Melike!

  3. Wauw, daar komt echt goed kleur vanaf! Moest even lachen om de naam, wel een heel mooi product 😀

    1. Hi Mariska, De blush is zeker goed gepigmenteerd en ook daarom een zeker een aanrader 😉 Voor mij is deze blush écht een favoriet 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.