Beauty

Makeup Revolution Renaissance palette day

Heb je dat weleens, dat je een make-up product ziet waarvan je denkt “oooh die moet ik hebben”? Omdat het zo mooi uitziet! Dat had ik zelf nu ook laatst. Op de foto kun je al zien waarover het gaat. Zelf was ik erg benieuwd naar, naast dat de verpakking ontzettend mooi uitziet.

Op zulke verpakkingen wordt ik verliefd op! Dit had ik zeker niet verwacht van Makeup Revolution. Ik zou het eerder meer verwachten bij een high end makeup producten.

Het Renaissance palette day zit in een cremig doosje met een barok print erop. Zo op het oog straalt het al luxe uit.

Dit had ik sowieso al helemaal niet verwacht dat het in een fluweel zakje zit. Doet mij aandenken bij Chanel make-up producten. Die zitten ook bijna altijd in een fluweel zakje. Op het zakje staat Revolution op.

Jááá, chique hoor! Het is een harde case met een gouden omranding. Aan de onderkant zitten twee bolletjes die je uit elkaar moet klikken, zodat het doosje open gaat.

Er zitten vijf verschillende kleuren.

Ook zit er een kwastje bij. De ene kant om oogschaduw aan te brengen en de andere kant om de kleuren mee te blenden. Ik moet zeggen de kant waarmee je oogschaduw aanbrengt vind ik best wel hard aan voelen. Dus dat is wel wat minder.

De swatchs
Kleur één en twee vallen bij mij bijna weg op mijn huid. Ik had eigenlijk wel verwacht dat de kleuren intenser waren, maar het blijft toch nude kleuren die speciaal zijn voor overdag te dragen. De highlighter is kleur één, vind ik niet verkeerd uitzien en de één na laatste kleur. De laatste kleur had ik eigenlijk écht donker bruin verwacht. Op mijn arm ziet het wat bruin/ grijzig uit. Tijdens het opmaken had ik vrijwel weinig fall outs. Dus dat is goed teken en de kleuren waren goed in te blenden.

Deze oogschaduwpalette is zeker leuk als beginner, maar ook voor meiden/ vrouwen die niet van opvallende kleuren houden. Daarnaast ziet het verpakking erg leuk uit. Vooral nu met de zomer, draag ik zo min mogelijk make-up en de kleuren van deze palette komen dan ook van pas. Bij mij gaat de Renaissance pallette day zeker bij de rest van mijn make-up stash.

De Renaissance Palette Day is te verkrijgen op boozyshop.nl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Ik vind de verpakking alleen al zo leuk! X

  2. Ik vind de pigmentatie wat tegenvallen. De verpakking is echter wel supermooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.