Beauty

Max & More Contour Palette

DSC_4673
Het nagellak setjes die ik laatst heb uitgeprobeerd van de Action was me goed bevallen. Ook had ik al eerder aangegeven dat ik normaal geen make-up producten daar koop. Het artikel over de nagellak setjes heb ik geschreven zie hier link Mini Nails Polish Set. Daarna werd ik toch nieuwsgierig naar de anderen producten van Max & More. Hoewel ze nagellakken zat hebben in hun assortiment viel mijn oog op deze contour palette. Het is geen omkomen meer aan overal zie je het woord contour(en). Ik kocht hem voor € 1,99 euro bij de Action. Dus hoog tijd om het uit te proberen!

Contour palette zit in een standaard zwart verpakking. Ook kun je de kleuren makkelijk zien. Op het eerste gezicht ziet het voor mij goed uit.
DSC_4673

Op het achterkant van de verpakking staat de kleuren erop waarvoor ze dienen. De ingrediënten die erin zitten zijn: Mica, Talc, Kaolin, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Squalane,Aloe Barbadensis Leaf, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol.
DSC_4675

Als ik het uit de verpakking haal ziet je dat het doosje ook zwart is met daarop grote witte letters.
DSC_4677

Voor degene die niet weten hoe je moet contouren zit er een gebruiksaanwijzing bij wat erg handig is. Zo kun je zien welke kleur je moet aanbrengen op je gezicht.
DSC_4676

Als ik de doosje open doe zie je een smal spiegeltje met daarnaast weer de gebruiksaanwijzing mocht je het papiertje kwijt zijn geraakt. En ik snap ook dat je niet altijd dat papiertje mee ga nemen als je deze palette mee neemt bijvoorbeeld voor een weekendje weg. Dan zie je de vier kleuren waaronder de contour, bronzer, shape en de highlight.
DSC_4680

Hier zijn de kleuren waarvan ik alle vier een swatch heb gemaakt op mijn arm. Op zich niet verkeerd maar moest wel paar keren overheen vegen voor alle vier de kleuren. De derde kleur dus de shape valt wel beetje weg.
DSC_4686

Laten we maar contouren zou ik zeggen!

Op de eerste foto heb ik de kleur contour aangebracht onder mijn wangen en aan de zijkanten van mijn neus. Zo zie je dat bij mij zijkant van mijn neus de contour kleur al weg valt.

Op foto 2 heb ik de bronzer boven de contour kleur aangebracht zowel ook op mijn voorhoofd, de lengte op mijn neus en mijn kin. De bronzer kleur valt nu voor mij oranje uit.

Op foto 3 ga ik de kleur shape aanbengen bij mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauwen en bij mijn mondhoeken.

Op foto 4 is de highlight aan de beurt en die breng ik hetzelfde aan waar ik de shape kleur heb aangbracht.

En tenslotte blend ik alles goed met een schone kwast, zodat de kleuren goed over elkaar lopen.
2016-04-14-15-29-35-751  2016-04-14-15-33-23-473  2016-04-14-15-34-18-801  2016-04-08-14-53-00-380

Dan is hier mijn eindresultaat. De kleuren zien voor mij subtiel uit, maar vind het wel mooi natuurlijk uitzien. Al moet ik wel bekennen dat ik de kleur bronzer naar het oranje neigt, dat ik hoogst waarschijnlijk deze kleur niet ga gebruiken. Ook tijdens het gebruik moet ik wel bij vermelden dat het erg poederig is.
2016-04-14-15-36-44-543

Zou ik dit contour palette aanraden?
Ik begin eerst met dat ik wel jammer vindt dat er maar één soort is. Ook omdat niet iedereen dezelfde huidskleur heeft. Maar voor een subtiele look zou dit palette mee door kunnen. Voor beginners zou ik dit wel aanraden ook omdat het maar voor € 1,99 euro. Dus mijn antwoordt is ja en nee.

Wat vinden jullie van deze contour palette van de Action?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

11 Comments

 1. Mooi gedaan! Ik vind het ook jammer dat hij niet in meer kleuren verkrijgbaar is. Maar zoals je zegt is hij maar 1,99. Het risico is dan niet zo groot gelukkig als hij niet goed staat! Ik vind hem op jouw wel echt heel mooi!

  1. Aaah dankjewel Melike! Ja inderdaad jammer dat er één soort kleur is, maar goed voor die € 1,99 euro kun je niet laten liggen 😉

 2. Hmm ik zou hem zelf niet kopen omdat ik al genoeg contour dingetjes heb. Maar wel fijn dat er een budget variant is! Leuke review!

  1. Dankjewel Eva dat je het een leuke review vond! 🙂

 3. Het ziet er wel inderdaad uit als een fijn beginners palette, subtiel ben ik zelf altijd wel van haha. 🙂

  1. Hahaha dat is in ieder geval positief iets van je zelf Lariesa!

 4. Leuke review! Ik heb hem onlangs zien liggen, maar twijfel altijd om make-up bij de Action te kopen. Toch maar eens proberen!

  1. Hi Jolanda, Én heb je al ondertussen uitgeprobeerd? Zelf vond ik voor € 1,99 euro dat ik het niet kon laten liggen 😀

 5. Ik vind het altijd leuk om reviews van budgetproducten te lezen, soms zit er natuurlijk een pareltje tussen 🙂 Ik denk niet dat ik deze zou kopen, denk wel dat hij inderdaad voor beginners fijn is om mee te oefenen.

 6. Ik zou hem zelf niet kopen, maar ik vind het wel goed dat dit te koop is tegen een klein prijsje 🙂 Toch fijn om hiermee als beginner aan de slag te gaan.

 7. Voor een subtiele look is ‘ie dus fijn! Zelf vind ik dat wel handig eigenlijk. Netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.