Beauty

Max & More Mini Nails Polish Set

2016-03-20 03.22.16 1

Yeah de zomer is begonnen, al heb ik het idee dat we al maanden geen écht winter gevoel hebben gehad. Hoe was eigenlijk jullie paasweekend? Lekker veel chocolade eitjes gegeten? Zelf kan ik ze niet weerstaan als ze eenmaal voor me liggen op tafel haha. Vandaag wil ik voor het eerst een review over de mini nails polish set van Max & More die te koop zijn bij de Action. Dus kijk snel met mij mee wat ik van deze nagellakjes vindt.

Hoewel ik nooit make-up koop bij de Action trokken mij deze schattige kleine doosjes mijn aandacht. Ook heb ik ze nog niet eerder gezien in hun schap. Het zijn er vier verschillende doosjes o.a. 2x verschillende Absolute Nudes daaraan kan je zien dat de ene doosje met een print heeft en de anderen niet. Dan heb je ook nog Manicure Nudes en de Party Nudes. Omdat ik ze graag voor jullie ook wil reviewen heb ik de nagellakjes op een nagelwiel gelakt. Ook omdat ik dan in één keer door kan gaan met lakken 😉 Een nagelwiel kost  € 0,75 cent bij Big Bazaar.
2016-03-20 03.22.15 1

Absolute Nudes

In alle doosjes zitten er 6 mini nagellakjes met een inhoudt van 2ml.
DSC_4492

Zoals de naam zegt, hier zitten nude kleuren in van licht roze naar donker bruin.
DSC_4497

Hier zie je de kleuren close-up en dat heb ik ook bij de rest gedaan.
DSC_4570

Absolute Nudes (het doosje met print erop)
DSC_4490

Ook hier zitten nude kleuren maar net even iets anders dan de vorige. Hier zit doorzichtige roze, doorzichtige roze met shimmers tot aan donker bruin met lichte shimmers erin.
DSC_4568

Nu heb ik ontdekt dat de kleur nagels 3,4 en 5 van het nagel wiel het zelfde zijn wat in het vorige doosje Absolute Nude zonder print dezelfde kleuren inzitten.
DSC_4569

Manicure Nudes
DSC_4486

DSC_4562

De kleuren 2 t/m 3 verschillen bijna niet van elkaar.
DSC_4563

Party Nudes
DSC_4488

Ook hier komen de kleuren in wat bij de anderen setjes ook inzitten en dat is de doorzichtige kleur. Die komt ook in voor bij de Manicure Nudes. Kleur 2,3 en 6 komen ook in het setje Absolute Nudes doosje met print erin voor.
DSC_4565

De doorzichtige nagellak snap ik niet zo goed waarom ze bij de Party Nudes bij hebben gedaan. De volgende 3 kleuren die erna komen heeft ook een (doorzichtige) roze lak met lichte shimmers erin. Daarna heb je een goud bruin en een donker bruine kleur wat je ook de doorzichte lak met shimmers erover heen kan lakken.
DSC_4566

Wat ik wel jammer vindt is dat er 6x dezelfde kleuren voorkomen als je alle vier deze mini nail polish set zou kopen. Wat ik wel handig vindt is dat je deze set makkelijk mee kan nemen op reis. Na 2x overheen lakken hebben sommige kleuren een goede dekking. De set die het mij meest aansprak is de Absolute Nudes doosje zonder print. Wat ook fijn is te weten is dat deze nagellakjes dierproef vrij zijn.

Wat vinden jullie van deze mini nail polish set en welke spreek jou het meest aan?

De mini nail polish set zijn te verkrijgen bij de Action en ze kosten per doosje €0,99 cent.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Oh wauw, mooie nude setjes! Ik vind vooral de eerste 2 het mooist. Ik moet ook maar weer een keer langs de action gaan.

    1. Haha ja Sabrina ik snap je volkomen en zijn inderdaad mooie nude kleurtjes én dat voor een klein prijsje! 😉

  2. Wat een super schattige setjes! En wauw dat prijsje. Ik houd van nude kleurtjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.