Beauty

Maybelline Lash Sensational

DSC_3528

Goedemorgen allemaal! Nu ik dit blogpost aan het maken ben, ben ik ook nog eens ziek. Mijn vriendlief heeft mij aangestoken (ze zeggen weleens liefde is samen alles delen) 😉 .

Ach ja ik kan het ook zo bekijken, dat ik dit maar heb gehad. Schijnbaar heerst het ook. Lekker rustig aandoen en als het niet ga, ga ik gewoon lekker naar bed 🙂 Hopelijk voel ik dan tegen die tijd als deze blogpost online staat al wat beter.

Zoals de meeste van jullie weten heb ik een nieuwe mascara van Maybelline gekocht in Keulen en dat ik daarover een review wilden gaan schrijven. Zelf was ik reuze enthousiast erover toen ik deze mascara ging gebruiken.

De mascara die ik heb is Lash Sensational, deze heb je zowel in waterproof en niet waterproof. Ik zelf heb gekozen voor de waterproof en in de kleur zwart. De verpakking vind ik ook mooi ogen door het blauwe kleur letters.

DSC_3532

Op het achterkant zie je ook de afbeelding van het borsteltje hoe het eruit ziet. Zelf vind ik dat erg handig.

DSC_3529

De borstel zelf heeft van die rubberen haartjes en heeft een halve ronding aan de binnenkant van de borstel.

DSC_3530

Aangezien het voor mij best wel lastig is om een goede mascara te vinden die volume en mijn wimpers de hele dag laat krullen. Omdat ik best vrijwel rechte wimpers heb, zakken ze meestal erg snel in en ook als ik de wimper krultang gebruik.

Hier zie je aantal foto’s van mijn wimpers waarmee ik deze mascara heb aangebracht.

DSC_3421 DSC_3422

Na het zien van deze resultaat ben ik zelf erg tevreden over deze mascara en kon het eigelijk ook niet geloven dat deze mascara mijn wimpers de hele dag zo in vorm houdt. Ook doet waterproof mascara ook wonderen dan de niet waterproof mascara. Meestal als ik mascara opdoe dan doe ik alleen de bovenste wimpers. Zelf doe ik hooguit de mascara 2x achter elkaar aanbrengen. Wat ik ook een pluspunt vind van deze mascara is dat deze niet klontert en het brengt nog eens fijn aan.

Ik had deze in Keulen gekocht voor € 8,95 euro en hier in Nederland ongeveer € 15,- euro. Wat ik zelf erg groot verschil vind qua prijs. Dus mocht je in Duitsland zijn en je bent zelf weg van het merk Maybelline dan raadt ik je aan om daar je slag in te slaan. Ik had toen ter tijd spijt van dat ik geen back up bij had gekocht alleen vanwege de prijs al.

De Maybelline Lash Sensational is al te verkrijgen o.a. Kruidvat & Trekpleister.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.