Beauty

Maybelline The Rocket Volum’

DSC_4667
Een goeie mascara is voor mij altijd een zoektocht. Vooral als je net als ik rechte wimpers heb en wil graag van die mooie gekrulde met volume wimpers hebben gedurende hele dag. Dan blijft er altijd één mascara over en dat is de waterproof variant. Als beautyblogger zie ik weleens de nieuwe mascara’s komen en meestal komen de waterproof variant altijd ietsje later, dat ik dan helaas moet wachten terwijl ik dolgraag uit zou willen testen. Maar dat wilt niet altijd zeggen dat de aller nieuwste meteen goed bevallen.

De laatste tijd gebruik ik de Maybelline Lash Sensational Black Waterproof. Maar ik wilde ook weer iets anders uitproberen en toen viel mijn oog op The Rocket Volum Express. The Rocket Volum Express is niet nieuw meer, maar voor mij wel om het uit te proberen. De verpakking is helemaal in het blauw met grote letters Rocket erop en met daarnaast een vlammetje.
DSC_4666

Op elke mascara staat op het achterkant hoe de mascara borsteltje eruit ziet. Deze ziet er recht aan toe eruit.
DSC_4668

En zo ziet het eruit als je hem eruit haalt. Het borsteltje is van rubber en ben ook altijd benieuwd hoe de borstel bevalt. Of het niet te groot of te klein is. Maar als ik zo zie moet het wel goed komen.
DSC_4671

Het borsteltje is erg fijn om mee te werken en de volume mag er zeker wezen. Ook voor mij hoeft het niet een speciale vorm in een borstel te hebben. Dus dit mascara doe inderdaad rocken! De resultaat ben ik natuurlijk ook erg blij mee.
DSC_4638       DSC_4658

De The Rocket Express Volum is te verkrijgen bij de Kruidvat voor € 9,99 euro.

Wat is jou favoriete mascara?

Wens jullie ook nog een fijne weekend toe!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Dat borsteltje zou hem voor mij niet doen, ik hou meer van die harige borstels 🙂 Maar voor jou werkt hij zo te zien wel!

  2. Ziet er heel goed uit, je wimpers zijn super lang! Ik vind mascara’s van maybeline ook altijd heel goed!

  3. Dat borsteltje ziet er heel goed uit! Vind Mascara’s van Maybelline ook best wel fijn 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.