Beauty

Melanie Mills Lip Radiance

DSC_5767
Gleam door Melanie Mills? Geen idee wie zij is tot nu toe. Want Melanie Mills is een beroemde visagist in Hollywood. Daar ben ik wel ontzettend benieuwd naar, want wie wil dat nou niet een product van een beroemde visagist uit Hollywood uittesten?

Een zwarte rechthoekige doosje met gouden letters erop. Het hulsel is doorzichtig, waardoor je de kleur goed zie zitten. De dop heeft een goud/ koper kleur met daarop sierlijk gleam erop. De kleur die ik heb is rood genaamd ‘with my heels on’.
DSC_5767

Bovenop de dop is ook mooi versierd. Door de kleur goud/ koper en door het sierlijke motief. Door de kleine details vind ik al gauw luxe uitstralen.DSC_5766

Hier zie je van bovenaf.
DSC_5768

Hier mijn swatch en hoe het bij mij de kleur staat. Het pigment ziet er goed uit en de kleur staat me ook nog eens goed.
DSC_5859     2016-08-13-19-34-13-965

Wat vind ik van lip radiance?
Ik begin eerst met de kleur zelf. Als ik naar de verpakking kijk zie ik kleur vuur rood. Maar eenmaal aangebracht op mijn lippen, zie je toch een andere kleur dan rood. Het is net of er donker roze is in toegevoegd, als ik eenmaal naar mijn lippen kijk. Opzicht vind ik de kleur niet verkeerd bij mij staan. Maar het kan wel verwarrend zijn als je iets koopt wat je ziet. Dan heb ik helaas nog een min puntje en dat is dat de lip radiance niet fijn aanvoelt. Eenmaal aangebracht voelde het wel hier en daar wat branderig gevoel. Don’t worry geen uitslag van gekregen of wat dan ook. Maar een branderig gevoel is voor mij niet oké. Zou ik dit aanraden? Hoe ik het heb ervaren zou ik nee zeggen. Ook al kost dit product € 21, 99 euro en het ziet er erg prachtig uit dan nog zou ik het niet aanraden.

Wisten jullie wie Melanie Mills was en zo ja welke product zou jij dan aanraden van haar?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. De kleur staat je mooi, maar een branderig gevoel klinkt niet prettig!

  2. Branderig gevoel van cosmetica, helemaal met zo’n prijs vind ik een beetje een no go eigenlijk :/ jammer want het klonk wel goed en de verpakking is ook mooi.

  3. Ik vind de kleur je ook erg mooi staan maar als ik een branderig gevoel zou krijgen zou ik het product ook niet meer gebruiken hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.