Lifestyle, Verzorging

Mijn Adventkalender Balea

DSC_3834Nog een GELUKKIGE NIEUWJAAR!!! en welkom in 2016. Hoe waren jullie oudjaarsdag trouwens? Ik had deze keer thuis gevierd, omdat wij afgelopen jaren nooit eens thuis waren met oudjaarsavond.

Jullie hadden  via mijn Instagram en Facebook kunnen volgen van 1 december t/m 24 december 2015 naar mijn adventkalender. Dat vondt ik super leuk om te doen en natuurlijk met jullie te delen wat er achter elke deurtje zat. Omdat niet iedereen een Instagram of Facebook account heeft wil ik alsnog voor die mensen mijn adventkalender van het merk Balea laten zien.

Mijn adventkalender zit er 24 verschillende producten in en het is allemaal van het merk Balea en deze komen van Duitsland. Balea is te verkrijgen bij drogisterij DM, het is te vergelijken net als Kruidvat.

DSC_3836

Wat zit er allemaal in?

 1. Bodymilk met sheabutter 50ml
 2. Verfrissende gezicht wasgel met lotusbloemen extract 20ml
 3. Anti rimpel dagcréme q10 met spf 15 5ml
 4. Douche créme vanille & cocos 50ml
 5. Anti rimpel nachtcréme q10 5ml
 6. Zeepje in de vorm van een kerstboom (het ruikt fruitig en kruidig tegelijk).
 7. Voeten balsem met sheabutter 20ml
 8. Shampoo perzik & kokos 50ml
 9. Haar conditioner perzik & kokos 25ml
 10. Lippen balsem sensitive 4,8g
 11. Dagcréme voor ultra gevoelige huid 15ml
 12. Oil repair express kuur voor droge haar(punten) met argan oil 20ml
 13. Bad zeepje in een hart vorm met daarin kokos olie, rozen blaadjes, cacao en shea butter.
 14. Verzorgende créme zowel voor je gezicht en lichaam 20ml
 15. Reinigende gezichtmasker 2x 8ml
 16. Repair & verzorgende shampoo voor beschadigde haar 50ml
 17. 1 minuut intensive haarkuur 20ml
 18. After shave verzorgende gel voor gevoelige huid 50ml
 19. Hand & nagel balsem met kamille 30ml
 20. Bad zeepje in de vorm van een ster 25g
 21. haar shampoo vanille & amandel olie 50 ml
 22. Gezichtsmasker milk & honey 2x 8ml
 23. Douche créme limoen & aloe vera 50ml
 24. Eau de toilette sense of magic ruikt naar limoen & citroen 10ml

Dit is écht een bruikbare producten wat ik zelf zou gaan gebruiken en ben er zeker benieuwd naar hoe deze producten bij mij vallen van het merk Balea. Ook is het voordeel om één van deze producten mee te nemen voor een weekendje weg en sowieso eerst te proberen ipv gelijk een grote verpakking te kopen. Ik heb trouwens deze adventkalender gekregen toen we in Keulen waren, dus de prijs weet ik niet van en dat hoef ik ook niet te weten ben er erg blij mee. Dit zou ik weer willen krijgen als cadeau tegen die tijd als het weer zover is. Maar voor nu ga ik zeker van deze producten genieten en ook sowieso het nieuwe jaar!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

 1. Gelukkig nieuwjaar! Ik heb het met wat vrienden bij me thuis gevierd, goed avondje. Dit is echt een goed gevulde kalender geweest!

  1. Jij ook een fijne jaarwisseling Mariska! Ja dat was het zeker en een leuke adventkalender 🙂 dat mogen ze van mij hier in Nederland ook aanschaffen. 😉 Goed om te horen dat je een gezellige oudjaarsavond heb gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.