Fashion

Mijn Ketting Stash

DSC_3254Hoi allemaal!! Altijd nieuwsgierig geweest wat een andere aan sieraden heeft? Nou ik wel! Zelf vind ik altijd erg leuk om te kijken wat een andere qua sieraden heeft. En daarom vandaag wil ik mijn collecties kettingen aan jullie laten zien. In verhouding met armbanden, ringen & oorbellen heb ik aan kettingen het meest van allemaal. Bij sommige sieraad zit weleens een verhaal achter of helemaal niks. Misschien ook wel bekend bij jullie?

De meeste kettingen die ik de laatste tijd draag of nieuw zijn die hang ik op op deze hanger. Super handig & niet duur. Deze hanger kan je o.a. kopen bij de Action, Big Bazaar enz.

DSC_3255

De andere kettingen die ik niet vaak draag berg ik op in deze leuke grote doos met matroesjka’s erop. Deze kocht ik aantal jaren terug bij de Xenos. Ook heb ik daarnaast een middel & een kleine formaat bij gekocht.

DSC_3253

De kettingen die ik graag koop is toch een statement ketting meestal in de kleur goud. Als ik gelijk iets van heb ”wow dat is mooi” neem ik gelijk mee zonder te twijfelen. Ook moet het bij mij een ketting gelijk uitspringen of met andere woorden een eyecatcher zijn.

Het was voor mij even lastig welke ketting ik als eerst wilde laten zien. Dus ik begin eerst met mijn nieuwste kettingen & daarna loopt het naar de kettingen die ik al wat langere tijd al heb.

Deze ketting komt uit de sale dit jaar bij Bijou Brigitte. De ene keer hebben ze iets leuks tussen zitten & de andere keer weer niet. Zo viel me deze ketting op bij een sale rek. Sowieso de grote steen in het kleur turkoois vond ik zo mooi. Daarnaast vindt ik hem ook chique & zomers uitzien. Ik besloot deze als cadeautje voor mij zelf te kopen omdat ik toen  jarig was.

DSC_3264

Een statement ketting hoef voor mij niet super duur te zijn. Daarom slaag ik meestal bij Primark. En je zult zien dat bijna alle kettingen die ik jullie vandaag laat zien ook van de Primark af komen. Daar hebben ze af en toe écht leuke statement kettingen hangen & vooral de limited edition. Deze vier kettingen hieronder heb ik als laatst aan geschaft, dus mocht je eventueel één van deze kettingen leuk vinden misschien dat ze nog te verkrijgen zijn.

Bij de eerste 2 foto’s vind ik vooral de details erg mooi. De 3e foto deze ketting vind ik strak & modern uitzien & de 4e foto vind ik een toppertje. Het doet mijn denken aan de Afrikaanse stijl.

DSC_3274DSC_3277

DSC_3286DSC_3265

Deze drie hieronder komen ook van de Primark vandaan 2 jaar terug. Zoals je ziet waren de spike vorm helemaal in. De ketting met de bloemen eraan vond ik ook erg mooi, ook omdat het erg chique oogt & het is weer wat anders.

DSC_3275DSC_3269DSC_3263

De kettingen die je nu gaan zien heb ik al wat langer in bezit & die zijn dan ook niet meer te verkrijgen. Ook deze drie (durf het al bijna niet te zeggen) komen ook van de Primark.

DSC_3272Deze heb ik ergens in de zomer gekocht. Ook ben ik erg weg van de kleur roze. De gekleurde touwtjes die in geweven zitten vond ik ook erg mooi.

 

 

 

 

 

 

Deze ketting had ik eigelijk met een gedachte gekocht van ”ik doe eens gek & het valt iets minder op”. Ook omdat ik eigelijk meer naar de gouden ketting pak in plaats van zilver. Maar eigenlijk draag ik deze ketting nooit. Maar goed wie weet komt deze ooit weer van pas.DSC_3273

DSC_3266

De ketting met hartjes eraan & de kleur donker paars vond ik erg mooi. Deze heb ik ook met liefde tijdens kerstdagen gedragen. Later pas merkte ik pas op dat aan de rechterkant 1 staafje minder heeft. Of dat zo hoort? Wie weet.

 

 

 

 

Deze twee komen van de Hema. De ene heeft een mooi waterval effect & de nude kleuren passen mooi overal bij. De zilveren ketting met licht roze & mint groen pas ook overal bij. Het is niet écht een super statement ketting. Maar het is wel fijn van vorm & ook nog eens casual te dragen.

DSC_3278DSC_3268

Ik had eigenlijk nog geen langere ketting in bezit. Dus ik kwam deze bij Bijou Brigitte tegen. Wat is het eigenlijk qua vorm een veer of een engel vleugel? Ik zelf dacht altijd aan de vleugel van een engel.

DSC_3283DSC_3284

 

Het uiltje was paar jaren terug ook erg in. Je zag ze overal in terug. Deze ketting uil heb ik bij de WE gekocht. Des tijds heb ik aantal jaren bij de WE gewerkt als fulltime verkoopster.

DSC_3270DSC_3271

Bij deze ketting zou je denken dat ik misschien zwanger was. Maar nee ik was niet zwanger & deze kocht ik ook bij de WE. Ik vond deze langere ketting simpel uitstralen, je zou zeggen eigelijk niks van bijzonders. Maar ik vond eigenlijk meer de zijkanten dus vooral de details mooi uitzien.

DSC_3279DSC_3281

Deze kocht ik ooit op de marktplaats. De aztec waren erg in & omdat deze roze kleur in zat moest ik gewoon hebben. De vorm doet mij aandenken aan een hoefijzer.

DSC_3276

Deze komen van H&M de linkse zag ik in hun magazine & het zag er erg leuk uit. De enigste nadeel is als ik het niet draag dan moet je eigenlijk de sluiting gelijk weer dicht maken. Want anders gaan al die ringen eruit. De rechtse met munten eraan ook erg leuk vooral als ze tegen elkaar rinkelen.
DSC_3267DSC_3282

Dit waren niet mijn enigste kettingen die ik heb. Maar wel de meest gedragen de laatste tijd. Anders wordt deze blog wel erg lang. Dus vandaar dat ik ook heb gekozen om de meest recente kettings te laten zien. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat voor kettings ik het meest draag of koop.

Hoe ziet jou favoriete ketting eruit & waar koop jij het liefst?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.