Lifestyle

Mijn Wishlist 2016

Cover1

Iedereen heeft weleens elke jaar een lijst met wensen. Het kan bijvoorbeeld producten zijn die je erg graag wilt of dingen die je nog graag zou willen doen. Zo heb ik zelf wel aantal producten die ik op mijn wensen lijst heb staan. Ook al wil ik het alles in één keer kopen, maar het moet ook nog wel leuk blijven en daarnaast heb je ook je anderen belangrijke uitgaven die je moet uitgeven helaas. Dus wat ik dan doe net als de meeste anderen mensen die dat ook doen. Is elke maand leg ik een bepaalde bedrag opzij, zodat ik daar iets leuks van kan kopen die ik al een tijdje op mijn wensen lijst heb staan. Vandaag wil ik met jullie samen delen wat er op mijn wensen lijst staan.

De Kitchenaid staat al sinds vorige jaar op mijn wensen lijst, hoewel deze dingen best wel prijzig zijn denk al vanaf € 300,- euro en ligt er ook aan welke kleur en de type model die je neemt. De prijzen zijn daar ook afhankelijk van en ook bij wie je gaat kopen. Maar deze model wil ik alsnog graag in mijn keuken hebben. Zelf kook en bak ik graag en als ik bijvoorbeeld koekjes wilden maken deed ik standaard met de handmixer om alles te mixen. En soms wil ik dat luxe hebben door zo’n machine aan te schaffen.
169422

Ook wil ik graag een nieuwe laptop het liefst in de kleur wit van het merk Samsung. Waarom wit? Omdat het voor mij clean oogt en het is anders dan standaard kleur zwart.
16961-5147

Ik had al bij mijn anderen blogpost over mijn kwasten stash zie hier de link waar je mijn kwasten collectie kan zien http://seeyanext.nl/?p=4464 al laten merken dat ik nog opzoek ben naar een andere kwast voor foundation. Zo heb ik gelezen dat van het merk Zoeva ook schijnbaar een goede foundation kwast moet zijn. Dus ik ben erg benieuwd naar en ik wil ook in het echt ook zien hoe de kwast voelt. De Zoeva 104 buffer is te verkrijgen bij Douglas voor € 13,95 euro.
104-buffer-l-01

De shimmerbrick van Bobbi Brown in de kleur bronze. Zelf hou ik van zulke kleuren en naar vele naar anderen reviews gezien te hebben dat deze shimmer bricks een mooie glowy uitstraling geeft. Dus ik hoop gauw dat ik dit toch bij mijn make up stash kan toevoegen! Bobbi Brown Shimmer Bricks Bronze € 48,- euro.
bb_prod_E1F6_415x415_0

Dit is ook een plaatje hoor om te zien van Oriental Essence Collection van Rituals. En de parfum flesjes zien er ook zo stijlvol uit. De doppen zijn van hout wat ik ook heel mooi vind. Al deze drie verschillende geuren vind je ook in deze prachtige doos voor € 25,- euro.
3995-013995_OrientalEssenceCollection

 

Dit ring doet mij ook aandenken van een andere sieraden merk Buddha to Buddha. Zelf vind ik het erg stoer uit zien en aangezien ik nog niet zo’n soort stoere ring heb. Dit is van Zinzi € 79,95 euro.
Zinzi ring

De Too Faced Chocolate Bon Bon dit ziet er zo cute uit en dat ik dit wel bij mijn rest van mijn make up stash wil bij toevoegen. Ook ben ik zo ontzettend benieuwd naar, heb bij anderen bloggers zien voorbij komen en het beloofde heel wat goeds.$ 49,- dollar is ongeveer € 45,- euro.
toofaced_bonbons001

Dit was mijn wishlist en waarschijnlijk komen misschien wel meerdere producten op te staan. Wie weet komt er iets nieuws op de markt dat ik denk ”eej dat wil ik wel graag hebben”.

Wat staan er bij jullie op je wishlist?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

  1. Pffff die kitchen aid is prachtig maar ook zo expensive. Staat al een hele lange tijd op mijn wishlist en een nieuwe laptop zou ook zo fijn zijn. Ik heb nu een te grote en te zware.

    1. Haha ja ben met je volledig mee eens Claudia over de kitchen aid! Succes ook met het sparen van jou producten op je wishlist! 🙂

  2. De shimmerbrick van Bobbi Brown staat ook (al een lange tijd) op mijn wishlist, kan niet wachten tot ik hem een keer kan kopen!

    1. Ik zal ook errug mee blij zijn als ik de Bobbi Brown kan bemachtigen 😀

  3. Ik wil ook al zo lang een kitchen aid! Maar ja, nog even sparen 😛 Dat too faced palette is ook zo mooi!

    1. Haha ja inderdaad Mariska effe nog flink door sparen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.