Lifestyle

My Life in 20 Questions Tag

Pink-flowers-pink-color-23830799-1920-1233
Hoe is het eigenlijk met jullie allemaal? Deze vraag komt weleens te weinig voor op een blogpost vind ik zelf. Terwijl eigenlijk een algemeen simpel vraag is en ook is dat interesse tonen in jullie.

Door met interesse tonen doe ik zelf meestal op bijna alle reactie’s beantwoorden als het kan op mijn eigen blogpost. En bezoek ook bij de meeste van jullie website. Met mij gaat het erg goed en de laatste tijd druk met alles dat ik weleens tijd te kort kom. Vandaag vind ik het ook leuk als jullie mij ietsje beter leert kennen. Dus vandaar ook My Life in 20 Questions Tag.

1. Favoriete kleur?
Hier heb ik wel meerdere favorieten kleuren en dat zijn wit, grijs, paars en roze.

2. Favoriet getal?
Ik heb twee favoriete getallen en dat is de 7 en de 8. Dat komt ook meer om ik zelf op 18-07-1987 jarig ben en daardoor zitten deze getallen ook erin.

3. Droombaan?
Wat is écht een droombaan? Mijn droombaan is eigenlijk meer waar je zelf in thuis voelt en dat je héél veel plezier met collega’s om kan gaan en natuurlijk het werk zelf.

Naamloos1

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
Voordat ik samen ging wonen wilde ik altijd een grote appartement wonen en dan liefst vlakbij de stad.

5. Favoriete manier om te reizen?
Hoewel ik altijd nog steeds niet op vliegtuigen heb, ga ik als het kan met de auto. Zelf hou ik ontzettend van auto rijden. Maar als het niet anders kan dan ga ik wel met gezonde angst de vliegtuig in.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is lekker niks doen haha. Ook niet helemaal waar, maar ik ga graag met vrienden een bakje koffie drinken en natuurlijk even bij kletsen. Zelf vind ik dat wel belangrijk om sociale contacten te blijven houden ook al heb je nog zo druk, al is het maar klein berichtje dat je toch aan die persoon denkt. Verder in mijn vrije tijd ga ik ook liefst shoppen en natuurlijk mijn blog.

7. Favoriete kledingwinkel?
Mijn favoriete kledingwinkel zijn de Zara, H&M en natuurlijk de Primark!

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Ik zou graag bij Justin Bieber een concert bij willen wonen. Ook omdat zijn laatste album erg goed is!

09_justin-bieber-2016-tour

9. Favoriete thee?
Ik heb er 3 favorieten thee smaken Yogi tea in de smaak ginger vanilla, English Tea Shop Energise Me Caffeine Free smaakt naar pepermunt en English Tea Shop White Tea de 3 merken zijn te verkrijgen bij de Tuinen.

10. Verzamel je iets?
Nee ik verzamel eigenlijk niks geen postzegels tot aan verschillende thee kopjes.

11. Ik kan niet slapen zonder…
Mijn deken, kussens en mijn wekker voor volgende dag om op te staan.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Dan zou ik eerst een nieuwe auto willen aanschaffen, dan lekker op zon vakantie, een deel opzij zetten en ook een deel om mijn familie te helpen.

13. Favoriete make-up merk?
Catrice, Essence en Maybelline.

DSC_2864

14. Favoriete lekkernij?
Nou ben ik van mezelf niet zo moeilijker eter, dus eigenlijk lust ik best wel veel.  Maar als ik écht iets moest kiezen dat is een Bara en Spekkoek ehh ja dat zijn al twee dingen haha.

15. Favoriete seizoen?
De zomer ook omdat ik in de zomer ben geboren en het is heerlijk om s’ avonds lekker lang buiten te zitten, krijg er nou al zin in!

16. Slaap je met je deur open of dicht?
Ik slaap altijd met deur dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik had de naam see ya next eerst voor een webshop gebruikt waar ik kleding en accessoires wilden gaan verkopen. Maar het ging zo moeizaam en ik dacht dat het heel simpel was om dingen te verkopen, maar er komt er héél veel bij kijken. Dus ik had de geduld niet voor en ik had deze naam nog in bezit en ik zat toen 2 jaar terug te bedenken wat ik nou met deze naam moest doen. En zo gebruikte ik de naam see ya next voor om te bloggen.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Nee geen één en ik zou ook niet weten wanneer ik tijd heb om een tijdschrift te lezen.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Zou als de meeste doen rond die tijdstip lekker slapen.

20 Favoriete parfum?
Mijn favorieten parfum is Armani Diamonds en Code, DKNY Be Delicious en Roberto Cavalli Paradiso.

DSC_3003

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij ietsje beter te leren kennen en ook voor de mensen die geen website hebben kunnen ook gewoon een reactie achter laten bij de comment als je iets kwijt wilt. 🙂

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Leuk om te lezen hoe je blog is begonnen, verrassend! Spekkoek is ook zoooo lekker.

    1. Ook leuk om te horen dat je het leuk vondt om te lezen hoe ik met mijn blog ben begonnen Mariska! 🙂 Haha inderdaad spekkoek is ook één van mijn favoriete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.