Verzorging

Nivea Micellair Water

2016-07-12-12-38-45-281Af en toe hebben wij als vrouwen of meiden geen zin om onze gezicht helemaal te reinigen en vooral in de avond. Dus soms ben ik toch blij dat er producten zijn van Micellair Water. Zo kreeg ik een persoonlijk een aanbieding van Kruidvat dat ik met 60% procent korting een fles van Niveau Micellar Water kon kopen en ook natuurlijk om het uit te proberen.

Maar wat is eigenlijk Micellair Water?
Het zijn reinigende deeltjes die als een soort van een magneet werken en alle viezigheid aan zich hechten. Door de speciale formule worden dus alle vieze deeltjes opgenomen door deze reiniger en afgevoerd op het wattenschijfje. Zo heb je dus een schoon gezicht na het reinigen. Je kan het micellaire water overal voor gebruiken zowel je ogen als de rest van de huid. Ook heb je micellair water voor verschillende huidtype.

Sinds kort heeft Niveau Micellair Water in hun assortiment toegevoegd. Zelf was ik al bekend van Garnier en van de Action zelf. Maar natuurlijk ben ik altijd benieuwd naar andere merken hoe die bevallen.

De Niveau Micellaire Water heb je voor 3 verschillende huidtype. Zelf heb ik voor de normale tot gemengde huid. Het is 3in1 reiniging voor gezicht en ogen.

Een simpel strak doorzichtige flacon waar je de Micellair Water zie zitten. Ook door de logo Nivea is die herkenbaar. De inhoudt van deze flacon is 200ml.
2016-07-12-12-39-20-693

Zo ziet het eruit als je de deksel open doet.
2016-07-12-12-38-20-189

Micellair Water voelt fijn aan en haalt makkelijk je make-up eraf. Nadien voelt mijn huid niet droog aan en dat vind ik ook erg belangrijk dat een make-up reinings product geen droge huid nadien geeft. Dit is ook zeker voor mij een aanrader om dit je in kast te hebben. Mocht je net als ik een keer geen zin in hebben om hele gezicht te reinigen dan kom het Micellair Water altijd van pas.

De Nivea Micellair Water is te verkrijgen bij de Kruidvat voor € 5,99 euro.

Wat vinden jullie van Micellair Water?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

5 Comments

  1. Nivea Micellair water is het allerbeste dat ik tot nu toe gehad heb. Echt een topper!!

    1. Helemaal met je eens Jolanda! 🙂

  2. Mijn dochters hebben beide deze van Nivea en zijn er erg blij mee. Ik heb die van Garnier met olie in water, die vind ik net iets voedender.

    1. Hoi Hilde, Fijn om te horen dat van Garnier met olie wat voedender aanvoelt. Zelf wil ik die ook nog eens uit proberen.

  3. Ik gebruik sinds kort ook micellair water, vind het ideaal. Ik heb er nu eentje van Kruidvat eigen merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.