Beauty

NYC Lovatics By Demi

DSC_3393

Goedemorgen allemaal,
Kunnen jullie al wennen aan de wintertijd? Voor mij was het even wel wennen afgelopen zondag. Maar goed alles went opgegeven moment en kan eigenlijk haast niet geloven hoe snel de dagen gaan.

Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe oogschaduw palette en mascara van het merk NYC door Demi Lovato. Wie haar niet kent zij is een Amerikaanse actrice en zangeres. En daardoor was ik erg benieuwd ernaar door haar uitgebracht make up lijn.

P.S. Sorry voor de kwaliteit van mijn foto’s bij deze blogpost. Maar mijn foto camera is stuk gegaan. Ik hoop alsnog dat jullie het leuk vinden om te zien, ondanks dat de kwaliteit wat minder is.

Er is 2 verschillende variant oogschaduw palette uitgebracht, maar ik heb ik natural gekozen. Het zit in een zwart doosje met een doorzichtige deksel. Er zitten 12 verschillende kleuren met 2 applicators.

DSC_3397

Op het achterkant zijn alle kleuren genummerd zodat je (zie daarnaast) 3 verschillende nude look kan maken. Wat ik erg leuk vind, want meestal zie je er maar 1 of helemaal geen.

DSC_3399

Hier zie je de inhoudt met deksel open.

DSC_3400

De pigment vooral de lichte kleuren viel wel mee, het kan ermee door. De donkerder kleuren vond ik eigenlijk wel goed. In sommige kleuren zitten heel subtiel shimmers in verwerkt.

DSC_3433

De verpakking van de mascara is lekker dik en door de roze, paarse letters vind ik erg leuk uitzien. Deze mascara geeft je volume en lengte. De kleur is 900 zwart.
DSC_3402

De borstel heeft een kegelvorm en de haren van de borstel zitten goed uit elkaar.

DSC_3404

Voor deze ooglook heb ik gekozen voor discreet nude. Dat zijn de kleuren die ik gebruik volgens het verpakking op het achterkant 1,2,3 en 5.

Foto 1 begin ik met blanco. Op foto 2 heb ik de kleur nr 1 als highlight gebruik onder mijn wenkbrauw. Het is bijna huidskleur.

DSC_3407DSC_3408

Op foto 3 heb ik onder mijn highlight kleur nr 2 gebruikt tot aan mijn arcadeboog. De kleur is eigenlijk moeilijk te beschrijven. Want in het palette ziet het eruit als licht roze met bruin. Op foto 4 heb ik op mijn ooglid kleur nr 3 dat is een mat beige kleur.

DSC_3410DSC_3415

En de kleur nr 5 is een donker bruine kleur die ik aan de buitenkant van mijn ooghoek heb gebruikt.

DSC_3420

Hier heb ik de mascara aangebracht. Brengt fijn aan en ook geen klonten. Wat ik wel jammer vind van mij zelf is dat ik rechte wimpers heb. Dus als ik ze krul zakken ze snel in. Waardoor je de volume niet meer goed ziet. Op deze foto heb ik liefst mijn wimpers zo gekruld.
DSC_3422

Hier zie je mijn discreet nude look. Het is inderdaad vrijwel subtiel, maar dat is ook de bedoeling van een nude look. Hier zie je al dat mijn wimpers al wat inzakken.

DSC_3424

Wat vind ik van deze 2 producten door Demi Lovato?

De oogschaduw palette vind ik leuk bedacht door de 3 verschillende nude looks. Ik ga zeker de anderen twee ook uitproberen. De kleuren qua pigmentatie kan er ook mee door. Wat ook leuk is dat er 2 applicators bijzitten, jammer geen spiegel. Maar het is zeker makkelijk om mee te nemen. Omdat je ook zowel lichte en zwaarder ooglooks mee kan maken.

De mascara zelf vind ik leuk bedacht door het kegelvormige borsteltje. De enigste nadeel het is niet waterproof en ze heeft er maar één soort mascara uitgebracht. Verder vind ik het geen slechte mascara.

Ondanks dat het budget make up producten zijn vind ik ze niet zo zeer slecht.

De prijs van oogschaduwpalette € 8,99 euro.
De prijs van de mascara € 3.99 euro.

Deze producten heb ik bij de Kruidvat gekocht en heb jij al iets vanuit deze lijn uitgeprobeerd?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

 1. Hoi! Ik wil dit ook graag kopen, maar tot wanneer kan je ze kopen? En als het goed is was er een actie van NYC dat je 2 producten voor €5 kon kopen?

  1. Hi Femke, Leuk dat je mijn blog heb gelezen 🙂
   Ja dat klopt er is nu een actie van NYC 2 producten voor € 5,- bij de Kruidvat maar dat is alleen op de mascara’s uit de lijn NYC Big Bold. De oogschaduw palette is volgens mij niet meer te verkrijgen omdat het een limited edition is. Een alternatief qua budget oogschaduw palette is de W7 In The Buff. Liefs, Jennifer

 2. Mooie oog look heb je gecreëerd! Die palette lijkt mij ook wel fijn. Alle kleurtjes die erin zitten gebruik ik eigenlijk wel.

  1. Dankjewel Marushi dat je mijn oog look mooi vindt. Ja deze palette is inderdaad erg fijn en je kunt alle kanten mee op. 🙂

 3. Wauw, het staat je allemaal erg mooi vind ik! 😉

  1. Hi Florentine,
   Dankjewel dat je het mooi vindt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.