Fashion, Lifestyle, Uncategorized

OOTW#1

_Lake%20MATJAZ%20TANCIC%20fashion%20editorial%20(2%20of%205)

Hoi allemaal,
Het leek mij eens leuk om per week aan jullie te laten zien wat ik de hele week aan heb. Vandaar ook de titel OOTW#1 of terwijl outfit of the week. Het kan ook weleens voorkomen zoals nu dat ik niet alle 6 dagen een outfit foto heb gemaakt, omdat ik meestal weleens 2 dagen achter elkaar het zelfde aan heb. Laten we snel gaan bekijken.

Hier draag ik een mouwloze shirt aan met een aztec print erop & ik vond ook de neon kleuren harstikke mooi. Ook aan de achterkant is deze wat lager dan aan de voorkant, wat je nu ook veel ziet. Deze komt van de Action & die kosten volgens mij iets van € 2,- euro zoveel. Dusja voordat prijs kon ik het niet laten liggen. Het shirtje schijnt wel door, daaronder heb ik een wit hempje aan. De ketting is een oude collectie van de Primark & de boyfriend jeans is daar ook van. De maten vallen normaal uit.

IMG_20150629_090924

De dagen begonnen wat warm te worden ook wel tropisch te noemen. Dus hier besloot ik een jurk aan te doen van H&M ook een oude collectie. Lekker dun van stof, aan de boven kan heeft die ruches zodat die speels lijkt & hij heeft van die mooie verschillende kleurtjes. Dit kun je zowel casual of voor een feestje aantrekken.

IMG_20150701_120816

Met de warme dagen wilde ik zo simpel mogelijk houden. Dus hier zie je dat ik een mouwloze shirt met een leuke vrolijke print aan heb. Die is van Paris2day ook van de oude collectie & een simpele boyfriend denim short van de H&M.

IMG_20150702_132032

Ook hier heb ik een simpele mouwloze shirt aan met miami bitch d’r op.  Deze heb ik aan de voorkant een knoop ingedaan, maar je kunt het ook zonder knoop indragen.  Deze komt van de Primark. De rok heeft een mint groene kleur & aan de achterkant een zilver ritssluiting. De rok komt van de H&M.
IMG_20150704_115656

Zondag was echt zo’n wisselvallig dag, dat ik echt een half uur voor de kast heb gestaan. Het weer zelf wist ook niet wat die wilde, dus besloot ik maar op safe te spelen & koos voor dit leuke witte shirt van Boohoo. Het is zwierig, heeft kant, mouwtjes & open schouders. Als het goed is, is dit nog te verkrijgen bij Boohoo.com. De broek komt van Themusthaves.com die ik in het verleden jaar heb gekocht.

IMG_20150705_142716

Dit waren mijn oufits van vorige week, ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te zien.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Je witte shirt van Boohoo is leuk, mooi design en die kleur van je mint groen H&M rok! Yup perfect combi is de ketting met top. Lol, ik zit hier nu in trui en dik vest omdat het hier nog wel iets kouder is :p

    1. Dankjewel Jasmine! Ja de witte Boohoo shirt is erg leuk kan veel kanten mee uit. Haha kan ik begrijpen, hier is het deze week ook wat ietsje kouder aan het worden. Maar het belooft weer warme dagen te worden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.