Beauty, Lifestyle

Opgemaakte Producten Maand Augustus

DSC_3214Goedemorgen allemaal! Vandaag heb ik weer opgemaakte producten van maand augustus. Dit keer heb ik wel wat meerdere producten opgemaakt dan de vorige keren. Laten we snel gaan bekijken wat er allemaal tussen zit.

Haarproducten
Zowel de shampoo als de conditioner opgemaakt van Andrélon levendige kleur. Fijne shampoo, conditioner en ze ruiken ook nog eens lekker. Het is voor het eerst dat ze bij mij beide tegelijker tijd op zijn.

DSC_3216

Dit zijn toch wel mijn favorieten producten haarspray van L’Oréal Elnett sprayt erg fijn & is makkelijk uitkambaar na einde van de dag.

Argan Oil van Hair Xpertise deze ruikt ook heerlijk & geeft je haar een gezonde glans. Daarnaast kun je dit ook gebruiken voor je huid.

Volume Mousse van Kadus ook erg fijn product als je volume in je haar wilt hebben. Dan verdeel je de mousse bij je haar aanzet & dan even droog föhnen.

Vind zelf de producten qua kwaliteit die je bij de kapper kunt verkrijgen beter zijn dan uit een drogisterij. Maar je betaald dan ook wel ietjes meer voor. Ook de producten die je bij de drogisterij te verkrijgen zijn is ook niet slecht. Alleen je merkt wel het verschil qua kwaliteit.

DSC_3219

Desinfecterende handgel

Zelf vind ik erg fijn om dit in mijn handtas te hebben, zeker als je onderweg ben & je wilt je handen opfrissen. Deze ruikt heerlijk naar lathyrus bloemen vermengd met nashi peer, freesia, verse frambozen & een vleugje delicate musk. Desinfecterende handgel van Dearbodyworks is te verkrijgen op hun website http://www.dearbodyworks.nl. Ze hebben ook anderen heerlijke geuren in hun assortiment zitten. Hiervan heb ik ook een review over geschreven  hier kun op deze link klikken http://seeyanext.nl/?p=1875.

DSC_3222

Deoderant
Deze deoderant van 8×4 vind ik erg fijn & helpt bij mij tegen zweten. Vooral met de warme dagen die we hebben gehad. Verder ruikt dit fris & zoet.

DSC_3221

Doucheproducten
De Palmolive roept altijd herinneren op bij mij. Omdat ik deze geur kende in de tijd toen ik klein was, als ik meestal bij mijn opa & oma ging logeren. Mijn oma gebruikte altijd de Palmolive maar dan in een zeepblok vorm. Zelf vind ik dat dit ook je huid zacht maakt omdat er amandel & hydraterende melk in zit.

Fortune Oil van Rituals dit zat bij een kerstpakket van vorige jaar. En nu pas heb ik hem opgemaakt. Deze ruikt naar Sweet Orange & Cedar Wood. Het is een verzorgende douche olie & ik weet bijna wel zeker dat ik dit weer aanschaf.

DSC_3217

Vitamine
Vitamine C van Roter écht handig om dit in huis te hebben. Vooral de dagen als je wat minder voelt & je hebt op dat moment geen fruit in huis komt dit wel van pas. Er zitten bruistabletten in waarvan je 1x per dag mag innemen. De bruistablet vermeng je natuurlijk met water.

DSC_3223

Mondverzorging
Tandpasta van Paradontax weet nog heel goed dat ik eerste keer ging gebruiken. Wat was dat vies qua smaak! Maar nu heb ik dat niet meer, naarmate je langer ga gebruiken des te meer je gaat aan wennen. Ik moest deze op aanraden van mijn tandarts gaan gebruiken omdat mijn tandvlees best geïrriteerd was & daardoor kreeg ik weleens bloed tijdens tanden poetsen. Nu ben ik ontzettend blij mee dat ik deze gebruik, want sindsdien heb ik nergens meer last van.

Listerine is een mondspoeling kreeg ik ook van mijn tandarts om uit te proberen. Zó de eerste keer dat ik dat spul in mijn mond kreeg om te spoelen, wat was dat heet zeg! Maar de werking wat Listerine aangeeft is ook waar, waar die voor dient.

DSC_3218

Gezichtsproducten
Om mijn gezicht te wassen gebruik ik de cleansing gezichtsschuim van Kruidvat. Voelt goed aan & het ruikt fris.

BB cream van L’Oréal vind ik ook erg fijn. Als je deze aanbrengt dan pas deze creme aan je tint van je huid.

Eye make-up remover pads cleansing oil van Kruidvat is erg handig voor om mee te nemen tijdens je vakantie. De werking vind ik ook erg prima & eventuele tip om af en toe de pot om te draaien zodat de olie ook op de anders pads komt te zitten. Dan voorkom je voor sommige pads tegen uitdroging.

Wattenschijfjes van Kruidvat heb er niks op aan te merken. Zijn fijn om te gebruiken de ene kant heeft een geribbeld patroon & de andere zijde is egaal.

DSC_3224

En dit waren mijn opgemaakte producten van maand augustus. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik die maand heb opgemaakt. En tot gauw bij mijn volgende blogpost.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.