Beauty

OPI On Pinks & Needles

DSC_3126

Goedemorgen allemaal, Meestal vindt ik dat het weekend zo kort & snel omgaat. In het weekend doe ik meestal de huishoudelijke dingen o.a.  zoals de wasjes laten draaien, huis schoonmaken & niet vergeten erg belangrijk me time! Wat doen jullie meestal in het weekend?

Zo kreeg ik deze prachtige nagellak van OPI opgestuurd gekregen.  Toen ik het nagellak uit het verpakking haalde dacht ik eerst dat het substantie van het nagellak niet goed was (maar ik was nog niet helemaal wakker). Toen ik beter bekeek waren dat allemaal verschillende maten roze vlokken in het substantie.  Het nagellak zelf is doorzichtig met verschillende maten roze vlokken erin.

DSC_3125

Zoals je ziet heb ik als eerst als basis dit mooie lakje van Catrice gebruikt. De kleur is 03 Meet Me À Paris. Het is een mooie melk kleur met een hele lichte paars/ roze doorheen. Op mijn ringvinger zie je ook dat ik daarna de OPI heb gebruikt. Ik zat eigelijk te twijfelen of ik alleen mijn ringvinger deed of allemaal.

DSC_3127

DSC_3128

Uiteindelijk heb ik ze toch allemaal gedaan. Ik heb de lakjes 2x overheen gelakt, zodat je meer effect krijgt. Maar bij 1x is het ook voldoende. De nagellak OPI komt uit het collectie Brights. Bij zulke nagellak is het handig als je met een top coat eindigt.

DSC_3134

Ja ik ben er blij mee dat deze nagellak geen enkele moeite heeft om toch veel vlokjes op je nagels te krijgen. En nog een pluspunt is dat het snel opdroogt al ongeveer binnen 10 minuten.

De nagellak is al een tijdje te verkrijgen uit het collectie Brights.  Ze kosten per stuk € 14,95 euro. De verkooppunten kun je vinden op http://www.opi.nl

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.