Lifestyle

Op=Op maand April

DSC_5005
Goedemorgen op deze zaterdag ochtend, middag of avond wanneer jullie dit lezen. Ben nog steeds aan het bij komen van al die drukke dagen van afgelopen week. Ook in verband dat mijn oom, tante en mijn neef op vakantie waren hier in Nederland. Ga je toch samen met hun alles verkennen, helaas vliegt de tijd voorbij als het erg gezellig is. En voor je het weet is hun vakantie weer gedaan. De maand april is ook zo voorbij gevlogen, dat we nu in maand mei zitten en dat betekent ook dat ik vandaag mijn opgemaakte producten van maand april laat zien.

Garnier Loving Blends shampoo voor gekleurd haar en conditioner voor beschadigd of breekbaar haar.
DSC_5006

2 douche producten van Palmolive Naturals Delicate Care en Kruidvat Natures Aroma Eucalyptus.
DSC_5007

2 rollen wattenschijfjes van Kruidvat.
DSC_5009

Oog make-up remover olie van het merk Kruidvat, enige nadeel de etiket laat snel los. Garnier Micellair Reinigingswater geeft een fris gevoel nadat je make-up eraf heb gehaald met dit product. Alleen dit product is niet geschikt voor waterproof mascara.

DSC_5008

E.L.F. Hydrating Face Primer zelf vind ik het niet geen fijn product. Bij mij laat deze face primer een vette laag achter maar is wel zacht als je hem aanbrengt.

DSC_5014

Maybelinne The Rocket Volum’ een simpel mascara + borstel.

DSC_5011

Wimperkrultang van Etos, volgens mij kun je die tussen stuk los kopen maar ik koop gewoon geheel wimperkrultang.

DSC_5012

Niveau Repair & Care super jammer dat ze dit niet in een groter tube verkopen. Dit is écht een top spul als je erg last heb van droge handen.

DSC_5013

 

8×4 Soft Kiss in de geur ylang ylang, bergamot en hyacinth.

DSC_5010

Sunil in de geur citroen en oranjebloesem. Ik dacht dat ik wasverzachter had gekocht ook omdat het zo lekker rookt. Maar eenmaal thuis bleek het een wasmiddel te zijn. Geeft niks ruiken mijn kleren alsnog heerlijk naar citroenen en oranjebloesem.

DSC_5015

Dit was het dan alweer mijn opgemaakte producten van maand april. Ik wens jullie ook een fijn weekend toe en tot bij mijn volgende blogpost!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

9 Comments

 1. Ah fijne korte reviews, daar hou ik van!

  1. Hi Rachel, Leuk om te horen dat je van korte reviews hou 🙂

 2. Lekker veel opgemaakt weer! Nu weer op naar een nieuwe maand 🙂

  1. Hey Astrid, Mooi om te horen dat ik veel producten op heb gemaakt in één maand en inderdaad op naar de volgende maand!

 3. Die loving blends vind ik echt heel erg lekker. Die wasmiddel lijkt mij ook erg fijn. Leuke spullen.

 4. Wat veel spullen hihi. Maar het zijn ook echt van die spullen die snel op gaan hihi. Dat wasmiddel gebruik ik ook. Hij ruikt zo lekker!

  1. Hi Melike, Jaa de wasmiddel ruikt inderdaad erg lekker! Heb daar zelf van de week een compliment gehad omdat mijn kleren zo lekker rook naar dat wasmiddel. 🙂

 5. Gaat toch snel met die spullen soms. Je hebt fijne en lekker spul gebruikt!

 6. Die Loving Blends zijn zo fijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.