Lifestyle

Oval brush


Sommige dingen zijn een hele hype waar je veel terug opziet bijvoorbeeld op Instagram of door bedrijven zelf. Soms heb ik zelf “hmm is dat nou wel wat of écht aan te schaffen”? De laatste tijd zag ik zoveel van die ovale of ronde make-up borstels. Het ziet er natuurlijk allemaal erg leuk uit, maar werk dat ook handig in plaats van een kwast?

Nu kreeg ik laatst een ovale oogschaduw borstel opgestuurd. De maat die ze aangeven is een S. Geen idee waarom ze maten geven voor een borstel, maar zolang ik maar duidelijk vind waarvoor het voor dient.

Het handvat is van rubber in het kleur zwart en daarboven goudkleurig. Als ik zo kijk, doet het mij aan een tandenborstel denken qua vorm.
De haartjes van de borstel zitten goed dicht tegen elkaar en voelt ook zacht aan. Zoals ik al eerder heb aangegeven is dit borsteltje bedoeld voor je oogschaduw aan te brengen, maar je kunt hem ook gebruiken voor de concealer. Voor nu gebruik ik het borsteltje voor oogschaduw.

Mijn conclusie:
Je gebruikt hem hoe je als een tandenborstel vast houdt. Zelf vond ik het niet fijn om mee te werken. Geef mij maar liever een oogschaduw kwastje. Zelf vind ik niet noodzakelijk om zoiets aan te schaffen, hoe leuk het ook eruit ziet.

Gebruiken jullie zulke make-up borstels en wat vinden jullie zelf ervan?

You may also like...

2 Comments

  1. Ik heb deze brush ook, voor oogschaduw vind ik hem ook niet fijn. Ik gebruik het om te contouren, zo krijg je een mooie strakke lijn die je dan weer een beetje kan uitblenden! Op deze manier vind ik hem wel fijn werken 🙂 Liefs, Sija

  2. Ik gebruik ze niet, nog nooit gedaan ook. Heb altijd de brushes van Real Techniques. Zijn zo fijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.