Beauty

Rimmel Natural Bronzer

2016-07-13-15-53-19-376

Af en toe wil je toch mooi gebruind zijn. Maar omdat het niet altijd even zonnig hier in Nederland is, moet je toch zelf een handje helpen door bijvoorbeeld onder een zonnebank te liggen, je eigen insmeren met zelfbruiner of met make- up voor je gezicht.

Zo doe ik dat zelf met make- up met name de bronzer. Ja ik hou ontzettend veel van bronzer en draag het ook liefst het heel jaar door. Het geeft je toch een gezonde kleur net of je even in de zon ben geweest. Voor mij is het heel belangrijk bij bronzer dat er niet teveel shimmers inzitten en met name voor overdag. Het kan mooi zijn hoor als er heel veel shimmers inzitten als je zelf daarvan hou. Voor een natuurlijk look vind ik dan een bronzer met niet al teveel shimmers inzitten het mooist.

Vandaag wil ik dan ook de bronzer van Rimmel uitproberen. Hoe kan het ook anders heten Natural Bronzer.. De verpakking is rond en heeft een doorzichtige plastic deksel die je eraf kan halen. Wat ik zelf persoonlijk niet zo van hou, omdat het bij mij snel kapot gaat.

2016-07-13-15-53-19-376

Het is een waterproof, wat ook handig is al je deze bronzer in de winter wilt gaan gebruiken. Ook zit er een SPF 15 in wat altijd fijn is, is dat je huid beschermt wordt. Op de bronzer zelf hebben ze een zon ingezet. Leuk gedaan van Rimmel!
2016-07-13-15-54-02-532

De kleur die ik heb is 027 Sun Dance. De pigment ziet voor mij ook goed uit.
2016-07-13-15-54-31-268

Hier heb ik de bronzer aangebracht op mijn gezicht. Inderdaad het ziet er natuurlijk uit en ik ben er nou al een grote fan van!  De kleur zelf vind ik ook mooi uitzien en het is ook net of er beetje glow in zit.

IMG_20160716_130636 2016-07-16-12-13-36-975

Een aanrader?
Voor mij sowieso een aanrader omdat er een SPF, waterproof is en inzit. Ook de bronzer de kleur zelf vind ik ook natuurlijk ogen. Het is zuinig in gebruik, want er komt best wel veel pigment af als je hem gebruikt. Het enige min puntje is dat het niet dierproefvrij is ( voor de vrouwen of meiden die alleen graag make- up gebruiken die dierproefvrij zijn). Het plastic dekseltje ben ik zelf ook niet kapot van.

Rimmel Natural Bronzer kost € 10,49 euro, is te verkrijgen bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat is jullie favoriete merk bronzer?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

5 Comments

  1. SPF en waterproof!! Staat je goed!

  2. staat je mooi! Ik heb een pupa bronzer, erg mooi ook !

  3. Spf zit er zelfs in! Wauw, dat doet ‘ie goed. Vind hem mooi staan bij je 🙂

  4. Deze is inderdaad erg fijn en mooi!!

  5. Ik gebruikte jaren geleden ook altijd een bronzer van Rimmel. die vond ik super fijn. Nu gebruik ik er één van The balm, ook een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.