Beauty, Persoonlijk

RT miracle complexion sponge of Boozy pro make-up sponge?

Goedemorgen allemaal! Vandaag gaat het over deze twee verschillende make-up sponge. Er zijn tegenwoordig zoveel in verschillende maten, vormen make-up sponsen dat je uiteindelijk niet meer weet welk je nou moet kopen. Natuurlijk als je voor de eerste keer een make-up sponge wil kopen, wil je eerst zien of het wat is. De originele is van het merk Beautyblender (nou de meeste kennen het wel) en die kost ongeveer € 19,95 euro. Zelf heb ik nog nooit iets van Beautyblender gekocht en ik hoor dat de make-up sponge van Beautyblender erg lovend is. Maar om nou gelijk  voor € 19,95 euro een make-up sponge voor moeten te betalen, vind ik net iets teveel van het goede. Ik heb wel al een favoriet die ik erg fijn vind en ook nog eens goedkoper. Dat is de RT miracle complexion sponge.

Eerder had ik al een artikel erover geschreven over RT miracle complexion sponge. Ondanks dat ik erg tevreden was, was ik ook benieuwd naar een ander budget make-up sponge.  Uiteindelijk heb ik bij Boozyshop van hun eigen lijn de pro make-up sponge gekocht voor € 3,95 euro. Geen geld voor zo’n make-up sponge, maar in mijn achterhoofd blijf ik denken dat ik niet veel moet verwachten, ondanks hoe goedkoop die is. Nou wil ik ook niet zeggen dat van RT producten hartstikke duur zijn of slecht, want de RT make-up sponge kost € 5,95 euro. Maar omdat ik ook kwasten heb van RT die ik erg fijn vind in gebruik.

Zo zien ze eruit als ze in het verpakking zitten. Je ziet dat van Boozy de zwarte sponge in een heel simpel doorzichtig plastic zit. Wat ook natuurlijk ook milieu bewust is in tegenstelling van RT.

Zo zien ze eruit, als ze uit het verpakking komen.

Ze zien precies hetzelfde uit, behalve de kleur en de merknaam. Ik heb ze niet nat gemaakt, dus hier zie je ze gewoon droog. De punt vormig is ideaal voor onder je ogen of bij je ooghoeken. Het schuine kan kun je eventueel je bronzer aanbrengen. Maar ik gebruik graag de make-up sponge voor mijn foundation aan te brengen.

Omdat ik al wist van de vorige keer hoe de RT make-up sponge aanvoelde, voelde de make-up sponge van Boozy wat stugger en hard aan. Ook heb ik de make-up sponge van Boozy nat gemaakt, maar de make-up sponge werd er niet zachter op. Wel brengt hij mijn foundation licht dekkend aan. In tegenstelling van RT make-up sponge voelt deze zacht aan en brengt ook mijn foundation goed aan.

Mijn favoriet blijf toch de RT make-up sponge, ook omdat ik die fijner vind. Maar die van Boozy make-up sponge brengt niet slecht aan, maar je moet er wel van houden en als je het niet erg vind dat deze harder en stugger aanvoelt.

Wat is jouw favoriet budget merk make-up sponge?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Die van Real Techniques lijkt me ook het fijnst! Zelf gebruik ik al jaren een normale Beauty Blender en ik kan echt niet meer zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.