Travel

Samen met D-reizen naar de stad van de liefde


D-reizen viert dit jaar opnieuw de liefde met een unieke Valentijnsactie! Verras jouw geliefde, vriendin, broer, zus of knappe buurman met een geheel verzorgd weekend voor twee personen naar de stad van de liefde. Geef aan met wie jij wel een BUSschuitje zou willen eten in Parijs en waarom met deze persoon. Wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars en geniet jij samen met jouw Valentijn van de romantische highlights van Parijs.

De stad van de liefde
Op vrijdagochtend 23 februari vertrekken de gelukkige winnaars met de Lovebus van De Jong Intra Vakanties naar Parijs. Op zaterdag staan een stadsrondrit, boottocht en optioneel een lichttour in de avond op het programma. Zondag brengen de lovebirds een bezoek aan de bekende vlooienmarkt Montparnasse, waarna ze weer richting Utrecht vertrekken. Reisleidster Diny van De Jong Intra Vakanties is tijdens de hele reis beschikbaar voor de leukste top-tips, zoals bijzondere restaurants en unieke ‘must see’ plekjes in de stad.

Hoe werkt het?
Wil jij meedoen met de D-reizen Valentijnsactie? Ga dan naar d-reizen valentijn en geef aan met wie jij wel een BUSschuitje zou willen eten en waarom. Voor de 10 meest romantische, grappige of ontroerende inzendingen heeft D-reizen twee plekjes gereserveerd in de Lovebus naar Parijs.

Deze actie loopt van vrijdag 2 tot en met zondag 11 februari 2018. De winnaars worden op Valentijnsdag zelf – woensdag 14 februari – bekendgemaakt en krijgen hierover persoonlijk bericht. De Valentijnsactie is een initiatief van D-reizen in samenwerking met De Jong Intra Vakanties.

Met wie zou jij wel een BUSschuitje willen eten in Parijs?

You may also like...

2 Comments

  1. Kimberley says:

    Met mijn liefje. Zijn net 1 jaar samen sinds gisteren. Wegens drukte op het werk en mijn opa die in het ziekenhuis ligt (kanker + zijn appartement opgebrand) hebben we niet echt de tijd of zin gehad om iets speciaals te kunnen doen. Ook ben ik nog nooit in Parijs geweest dus dit zou simpel weg een droom zijn.

    1. Hoi Kimberley,
      Wat leuk dat jij en samen met jou vriend net 1 jaar samen zijn. Erg naar om te lezen van jou opa en wens jullie ook en jou opa veel sterkte toegewenst! Ik gun je van harte dat je door D-Reizen word uitgekozen om samen met jou vriend naar Parijs mag! Als het goed is moet je eigen aanmelden door op de link “D-Reizen valentijn” erop te klikken (zie in de laatste tekst). 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.