Verzorging

Samen je handen wassen met Etos


Je huid verzorgen tijdens de winterperiode is voor mij en vast ook voor de meeste vrouwen erg belangrijk. Het enige nadeel bij mij is dat mijn handen erg droog tot pijnlijk kan zijn.

Daar heb ik al een keer een artikel over geschreven welke handcrème bij mij absoluut super bij mij werkt. Ook wassen wij onze handen zoveel keer op een dag, dat daar ook je handen droog kan maken. Het kan ook aan bepaalde handzeep liggen, waardoor je huid sneller droog maakt.

Sinds kort heeft Etos een nieuwe handzeep lijn in verschillende geuren. Honey & fig, lotus & water lily, cedar wood & rose mary, coconut & almond, aloë vera, orange & grape fruit, sensitive silk en ginger & green tea. Vind ze erg vrolijk uitzien en ze ogen schoon uit.

Deze afbeelding kom van Etos.nl

Zelf ging ik voor de honey & fig en coconut & almond. Ook omdat honing goed voor je huid is en bij het coconut & almond zit er natuurlijk amandel olie, wat ook goed voor je huid is. Daarnaast ben ik sowieso dol op de geur van kokosnoot.

De Etos coconut & almond handzeep is verrijkt met olie van exotische kokosnoot en verzorgende zoete amandel.

Honey & fig handzeep is verrijkt met het extract van zachte honing en vijgen.

De geuren zijn subtiel aanwezig tijdens handen wassen en maakt mijn huid van mijn handen niet droog daarna.

Ik kocht ze voor € 0,99 cent in de actie, maar normaal zijn ze € 1,49 euro per stuk. Alle handzeep van Etos is pH-huidneutraal.  Ik ben er tevreden mee, met deze twee handzeep.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Eline Bons says:

    Ik ben ook gek op cocos! Dus die ga ik ook proberen

    Liefs Eline Bons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.